tvN-ova estradna emisija 'Šesto čulo' trenutno se priprema za svoju drugu sezonu s originalnim članovima!

tvN potvrđuje drugu sezonu 'Šesto čulo'

Prema izvješćima predstavnika industrije 12. ožujka, tvN-ova estradna emisija 'The Sixth Sense' imat će drugu sezonu i nastavit će se s istim originalnim članovima, naime Yoo Jae Suk, Oh Na Ra, Jun So Min, Jessi, i Lovelyzov Mijoo.

Čuvši ovu vijest, tvN je potvrdio da se ekipa koja stoji iza 'Šestog čula' sprema za svoju drugu sezonu, a njihovo prvo snimanje održat će se do kraja travnja. Iako će uskoro početi snimanje, produkcija još nije objavila raspored emitiranja. Ali sigurno je da će glumačka postava u showu ostati ista kao u prvoj sezoni i očekuje se da će trajati 12 epizoda.(Foto: tvN)

Emisija je svoju prvu sezonu premijerno prikazala prošle godine u rujnu 2020. i od tada je prikupila mnogo pozitivnih povratnih informacija kako od gledatelja u Koreji tako i izvan nje. Također je pokazao nevjerojatnu kemiju među svojim glumcima dok su prihvaćali različite izazove i prolazili kroz misije otkrivanja što je stvarno, a što nije.

TAKOĐER PROČITAJTE: POGLEDAJTE: Yoo Jae Suk počinje snimati novu estradu s Jessi, Jun So Min i drugima

Pojedinosti o tvN-ovom 'Šestom čulu'

'Šesto čulo' je estradna emisija s temom igrica u kojoj glumci i gosti dobivaju zadatak da razluče istinu od laži. U svakoj epizodi, glumci, zajedno s gostom (poznatim kao Šesti čovjek), odlazi na tri različite lokacije ili osobe s vrućim problemom.

Jedno od tri mjesta ili ljudi u potpunosti je izmišljeno od nule od strane producentskog tima, a zadatak članova glumačke ekipe i posebnog gosta (Šesti čovjek) moraju otkriti koje je od njih trojice u potpunosti izmišljeno. Koristit će svoje 'šesto čulo' da analiziraju svaki detalj od njih tri.

(Foto: tvN)

Oni koji su glasovali za točan odgovor imat će cijenu: morat će podijeliti 6 zlatnih kakija između sebe. Onima koji su glasali za pogrešan odgovor, među njima će izabrati jednu osobu koja će izvršiti kaznu otvaranja sljedeće epizode bez obrva! A ako je izabran šesti muškarac, morat će objaviti svoje fotografije bez obrva na svom računu na društvenim mrežama. Zatim, ako je samo jedna osoba dobila točan odgovor, zlatne hurmašice ne bi dobile.

U nastavku saznajte više o članovima glumačke ekipe 'Šestog čula'

Južnokorejski komičar, voditelj i televizijska osoba Yoo Jae Suk pojavio se u brojnim televizijskim emisijama 'Beskrajni izazov', 'Running Man', 'Happy Together' i 'Hangout with Yoo'.

Južnokorejska televizijska i filmska glumica Oh Na Ra nadaleko je poznata po svojim ulogama u glumačkim projektima kao što su 'Yong Pal', 'Hyde, Jekyll, ja', 'The Lady in Dignity', 'Nebeski dvorac', 'Cvijeće zatvora ,' i 'Čovjek čovjeku.'

Južnokorejska glumica i spisateljica Jeon So Min započela je svoju karijeru u industriji zabave 2004. kroz MBC sitcom 'Miracle'. Trenutno je redovita glumačka ekipa južnokorejskog estrade 'Running Man'.

Korejsko-američku repericu i autoricu pjesama Jessicu Ho bolje je prepoznati po umjetničkom imenu Jessi. Rođena je u Americi, a na kraju se preselila u Južnu Koreju kada je imala 15 godina i započela svoju karijeru u industriji zabave.

Na kraju, Lee Mi Joo također poznat kao mononim Mijoo je južnokorejski pjevač i plesač. Karijeru je započela kao članica južnokorejske ženske grupe Lovelyz.

Pratite u Kiltandkeeleyju za novosti o novoj sezoni serije 'Šesto čulo'!

TAKOĐER PROČITAJTE: Yoo Jae Suk je slučajno ušao na Song Ji Hyo Changing - ovo je njegova smiješna reakcija

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisala Liza Parker