Bez sumnje, gledatelji su navučeni na film Kim Tae Ri i Nam Joo Hyuka 'Twenty Five, Twenty One'.Prikazujući živote petero mladih odraslih čije je snove testirala sudbina, oni kreću na putovanje koje im omogućuje da vide ljepotu života, ljubavi i nade.

Kako se bliži zaključak drame, evo nekih od teorija 'Dvadeset pet, dvadeset jedna' koje bi se mogle ostvariti na kraju drame!

1. Na Hee Do i Baek Yi Jin: Jesu li jedno drugom završnica?

'Dvadeset pet, dvadeset jedan' fokusira se na dva glavna lika, Na Hee Do (Kim Tae Ri) i Baek Yi Jin (Ahn Hyo Seop), koji oboje prolaze kroz različita putovanja u svojim životima.Dvadeset pet Dvadeset jedan Ipak(Foto: tvN's Official Instagram)
Dvadeset pet Dvadeset jedan Ipak

Obožavatelji i gledatelji, koji trebaju zadovoljiti svoju nezasitnu opsjednutost dramom, nagađaju da se kraj drame može predvidjeti kroz istoimenu pjesmu umjetnika Jaurima, koja je više puta korištena u drami.

Čini se da u Jaurimovoj pjesmi 'Twenty Five, Twenty One' neki od stihova ne slave vezu:

'Mislio sam da će trajati zauvijek,

Ne mogu se zadržati na tvojim razbacanim komadićima.'

Kim Tae Ri, Nam Joo Hyuk, Twenty Ftwenty One(Foto: tvN Instagram)

Budući da pjesma prikazuje melankoličnu čežnju ljubavnika, predviđa se da se događaji u sadašnjoj vremenskoj liniji i prošlosti ne poklapaju: što upućuje na promjenu odnosa Na Hee Doa i Baek Yi Jin.

Brojevi 25 i 21 najznačajniji su u drami, koji bi mogli prikazati kako su se Hee Do i Yi Jin zaljubili jedno u drugo u dobi od 21 i 25 godina, ili su to godine u kojima se rastaju.

2. Istina iza nepoznatog oca Kim Min Chae

Nelinearnu dramu ispričala je kćer Hee Doa, Kim Min Chae, koja čita dnevnik osvajača zlatne medalje nakon što je napustila balet i otrčala do bakine kuće da se ohladi.

Kim Tae Ri, Nam Joo Hyuk, Twenty Ftwenty One(Foto: tvN's Official Instagram)
Kim Tae Ri, Nam Joo Hyuk, Twenty Ftwenty One

Obožavatelji su jako zbunjeni pravim identitetom Min Chaeinog oca koji se nažalost još nije pojavio. Međutim, mali detalji o njemu otkriveni su kako je priča odmicala.

Teorije sugeriraju da su Hee Do i Yi Jin imali romantičnu aferu kao mladi odrasli ljudi, ali možda nisu potrajali do kraja jer se Min Chae preziva Kim i ne zna ništa o Yi Jin.

(Foto : tvN Drama)
Nam Joo Hyuk, Kim Tae Ri

Albumi s fotografijama u sobi njezine majke koji sadrže stare fotografije Odreda srednje škole Tae Yang bili su zamršeno složeni, ali Min Chae ne prepoznaje Yi Jin ili bilo koju od njih.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI:'Dvadeset pet, dvadeset jedan' otkriva 3 faze veze Nam Joo Hyuka i Kim Tae Ri

Konkretno, Min Chae poznaje svog oca i on je trenutno prisutan u njenom životu. Obožavatelji ne vide kako Min Chae ne bi prepoznao svog oca, čak ni kad je bio mlad.

3. Kim Yi Jin je usvojen

Naravno, tko ne želi sretan kraj? Neki obožavatelji nagađaju da je Baek Yi Jin posvojeno dijete Baekovih, a rođen je kao Kim Yi Jin, nagovještavajući obiteljsko prezime Min Chae.

Nam Joo Hyuk(Foto: tvN's Official Instagram)
Nam Joo Hyuk dijeli kako je uživao na snimanju filma 'Dvadeset pet, dvadeset jedan'

Kada je kriza MMF-a pogodila Južnu Koreju i utjecala na industriju, Yi Jinova obitelj je bankrotirala. Međutim, neka njihova imanja su spašena i predana na ime Yi Jinovog mlađeg brata.

U Južnoj Koreji, tradicionalne obitelji posebnu pozornost pridaju prvorođenim muškarcima, što pojačava sumnju, posebno kada mu je Yi Jin otac rekao 'on se može sam snaći' kada su se svi razdvojili.

(Foto : tvN Drama)
Nam Joo Hyuk

Zbog toga, tračak nade povezuje Hee Do i Yi Jin na kraju drame.

ČITAJ VIŠE:'Dvadeset pet, dvadeset jedan' nastavlja cvjetati s dvoznamenkastim ocjenama

Što mislite, što je od ovoga istinito? Imate li svoja nagađanja? Podijelite ga s nama u komentarima ispod!


Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisao Elijah Mully.