Učitelji su drugi roditelji koji svoje znanje i mudrost dijele sa svojim učenicima.

Ovdje su učitelji u K-dramama čije će vas znanje i životna iskustva potaknuti da budete bolji i ostvarite dobru budućnost. Uz izazove s kojima su se susreli u životu, njihovi učenici postaju motivirani da se transformiraju i uzmu nešto vrijedno truda.

Školska 2013

Ovo su učitelji K-drame koji će vas inspirirati za učenje i dobar život(Foto : KBS)

U glavnim ulogama Choi Daniel i Jang Nara, jedan od najvećih izazova s ​​kojima se susreću kao učitelji je motivirati svoje učenike da im škola bude prioritet. Ušli su u školu u kojoj učenici svojim grubim ponašanjem nadjačavaju svoje učitelje.Prenoseći svoja uvjerenja u praksu, Jang Nara je rekla: 'Škola je mjesto gdje učimo ljude da misle svojom glavom. To nije mjesto gdje učimo trikove o tome kako se upisati na fakultet. Ovo je mjesto gdje mi obrazujemo ljudska bića.' Svojom odlučnošću i ustrajnošću u poučavanju učenika na pravom putu čini je ranjivom za više. Ali njezina predanost i djelovanje stvaraju promjenu na bolje jer učenici shvate puni potencijal koji imaju.

Sanjaj visoko

Ovo su učitelji K-drame koji će vas inspirirati za učenje i dobar život(Foto : KBS)

Šest talentiranih učenika su svi ostvarili svoje snove uz podršku njihovog učitelja Uhm Ki Joona. Dobio je odgovornost da natjera učenike da predstavljaju školu prema naredbi uprave. Umjesto da vrši pritisak na svoje učenike da dođu do nemogućeg, on ih vodi i podržava prema njihovoj vlastitoj volji i talentima. Uhm Ki Joon motivira učenike da rade vlastitim tempom umjesto da razmišljaju o natjecanju i frustracijama koje dolaze.

magistar studija

Ovo su učitelji K-drame koji će vas inspirirati za učenje i dobar život(Foto : KBS)

Bae Doona je učiteljica koja nadahnjuje i brani svoje učenike od gadne birokracije školskog sustava. Ona je uplašena u ophođenju s drugim učiteljima koji je izazivaju u rješavanju onoga što je ispravno za dobrobit učenika. Ona je strastvena zaštititi svoje studente od drugih članova fakulteta koji su odavno odbačeni.


Što ima

Ovo su učitelji K-drame koji će vas inspirirati za učenje i dobar život(Foto: MBC)

Jedna od najboljih priča o odnosu učitelj-učenik, oboje su jedno drugom pomagali na mnogo načina. Oh Man Seok je učitelj i umirući alkoholičar kojem je bilo teško nastupati u svom polju. On podučava talentirane i motivirane studente koji ga potom pridobiju da bolje radi u onome što radi. Tada je počeo predavati ne samo o predmetima koji donose znanje, nego i više o životu.Počeo se brinuti za njih i tako su mu lekcije postajale sve izazovnije.

Iako je tužno jer se učiteljev život bliži kraju, dobro ga pamte po onome što je prenio svojim učenicima i kako se u tom procesu vraća.

Vila dizanja utega Kim Bok Joo

Ovo su učitelji K-drame koji će vas inspirirati za učenje i dobar život(Foto: MBC)

Choi Moo Sung, kao profesor Yoon Deok Man, čovjek je koji se pridržava svog mota: 'Kako završiš jednako je važno kao i kako počinješ.' Svoje sportaše motivira da daju sve od sebe i istovremeno uživaju u životu kakav dolazi. Više mu je stalo do procesa da se sportaši osjećaju sretnima i uspješnima u isto vrijeme. Pridružuje mu se i njezin kolega trener Jang Young Nam, koji također daje sve od sebe kako bi ohrabrio sportaše i postao jedan od ljudi kojima također mogu vjerovati.

Tko je vaš omiljeni učitelj K-drame? Komentirajte ispod!