Tražila to drama ili ne, neke mlađe zvijezde uparuju s puno starijim glumcem. Češće nego ne, ove zvijezde K-drame odišu besprijekornom kemijom!

Evo nekih osam omiljenih glumaca s velikim razlikama u godinama koji izgledaju tako savršeno zajedno!

1. Yoon Kyung Sang i Kim Yoo Jung ('Clean With Passion for Now')

U rom-com drami iz 2018. Yoon Kyun Sang i Kim Yoo Jung zajedno su radili na ukrašavanju filma 'Clean With Passion za sada'.(Foto : JTBC) (Foto: JTBC)

Yoon Kyun Sang i Kim Yoo Jung su u vrijeme emitiranja imali 31 i 18 godina. Unatoč 13 godina razlike u godinama, dvojica glumaca odisali su impresivnom kemijom koja je ukrala srca mnogih gledatelja.

ČITAJ VIŠE: 4 američko-europske serije koje ste možda voljeli kao K-drame: 'Criminal Minds', 'The World of Married', 'Suits'

Drama prati priču o mizofobičnom izvršnom direktoru (Yoon Kyun Sang) koji upoznaje svoju novu zaposlenicu (Kim Yoo Jung) koja ne voli toliko čistiti.

Uhvatite njihovu ljupku romansu na Netflixu i Viki!

2. Jang Ki Yong i Song Hye Kyo ('Sad, We Are Breaking Up')

Nedavno završena melodrama 'Now, We Are Breaking Up', Jang Ki Yong i Song Hye Kyo savršeno je prikazala proces i posljedice zaljubljivanja.

'Sada se rastajemo' 10. epizoda(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram | SBS)
'Sad, We Are Breaking Up' Epizoda 10: Song Hye Kyo i Jang Ki Yong nastavljaju se boriti za svoju ljubav + Choi Hee Seo konačno priznaje svoje osjećaje Kim Ju Hunu

Jeste li znali da dvoje glumaca imaju 11 godina razlike? Međutim, to nije omelo Jang Ki Yong, tada 29, i Song Hye Kyog, 40 godina, da isporuče uzbudljivu priču i romansu.

'Sad, We Are Breaking Up' Epizode 12 i 13: Jang Ki Yong se sprema da se rastane sa Song Hye Kyo(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram | SBS)

Zbog impresivne kemije i nenadmašne glume, drama je tijekom cijelog prikazivanja bilježila solidnu ocjenu gledanosti.

'Sad, We Are Breaking Up' dostupan je za streaming diljem svijeta na Viu!

3. Gong Yoo i Kim Go Eun ('Goblin')

Tko bi ikada zaboravio hit seriju 'Goblin'? Zahvaljujući vrhunskim nastupima Gong Yooa i Kim Go Eun i privlačnoj kemiji, drama je bila jako voljena i dobro prihvaćena u svim dijelovima svijeta.

Kim Go Eun(Foto: Instagram fan račun @goblin_kdrama)

'Goblin' prikazuje priču o 939-godišnjem Goblinu (Gong Yoo), zaštitniku Soulsa, koji se na kraju zaljubi u djevojku kojoj je suđeno da okonča njegov besmrtni život (Kim Go Eun).

Par se ne udaljava puno od stvarnosti jer je Gong Yoo 12 godina stariji od Kim Go Eun. Kad je drama emitirana, njih dvoje su imali 38 i 26 godina. Šokantno, zar ne?

Pogledajte kako se Goblin zaljubljuje u svoju nevjestu na Viu i Viki!

4. Lee Byung Hun i Kim Tae Ri ('Mr. Sunshine')

Par s najvećom razlikom u godinama na ovoj listi je 'Mr. Sunshine' glumci Lee Byung Hun i Kim Tae Ri.

(Foto : tvN Drama)
Lee Byung Hun, Kim Tae Ri

Unatoč 20-godišnjoj razlici u godinama, ipak su se uspješno udružili u ukrašavanju drame iz razdoblja 'Mr. Sunce.'

TAKOĐER PROČITAJTE: 5 K-drama s završnim gledateljima koje se žele promijeniti: 'Dvadeset pet, dvadeset jedan', 'Scarlet Heart Ryeo', više

Drama se usredotočuje na mladog, siromašnog dječaka kojeg glumi Lee Byung Hun koji je imao 48 godina, a koji putuje u Sjedinjene Države kako bi pobjegao iz ropstva. Zatim odrasta i postaje američki vojni časnik. Kad se vrati u Južnu Koreju, zaljubljuje se u kćer aristokrata, koju glumi Kim Tae Ri koja je imala 28 godina.

(Foto : tvN Drama)
Lee Byung Hun, Kim Tae Ri

Drama je bila veliki hit i osvojila je brojne nagrade i Daesange (Glavne nagrade) na dodjeli APAN Star Awards, Asia Artist Awards i još mnogo toga 2018.

Gledajte Lee Byung Huna i Kim Tae Ri u filmu 'Mr. Sunshine' na Netflixu!

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisao Elijah Mully.