Obožavatelji Marvelovog 'Agenta Cartera' mogli bi biti ugodno iznenađeni ili strašno razočarani. Iako još nije potvrđeno hoće li serija biti obnovljena ili otkazana, nedavne glasine tvrde da će ABC objaviti službenu izjavu sljedećeg tjedna.

Prema Post rizičnog kapitala , postoji velika mogućnost da će 'Agent Carter' biti obnovljen za drugu sezonu. Iako serija nije ispunila očekivanja mreže, u pogledu gledanosti, rečeno je da su izvršni producenti spremni dati još jednu priliku.

Kao Kiltandkeeley ranije objavljeno, šuškalo se da će 2. sezona 'Agenta Cartera' biti otkazana zbog depresivne gledanosti. S planirane serije od 13 epizoda, emisija je smanjena na osam. Iako su i premijerna i finalna epizoda serije skupile preko 4 milijuna pregleda u nebo, serija je još uvijek ispod odobrenja u usporedbi s ostalim programima.Međutim, predsjednik ABC-a Paul Lee ostao je optimističan u pogledu budućnosti emisije. Također je zanimljivo primijetiti da bi se Hayley Atwell (Peggy Carter) pojavila u 'Avengers: Age of Ultron'. Ova bi vijest samo mogla potaknuti producente ABC-a da produže seriju za drugu sezonu.

Izvršna producentica 'Agent Carter' Tara Butters još nije objavila izjavu o mogućoj obnovi ili otkazivanju serije. Butters je, međutim, otkrio da su voditelji showa već imali na umu planove ako se serija obnovi.

Razgovarajući s Cinemablend , Butters je otkrila da se raduje proširenju trenutačnog formata od 8 epizoda na 13 epizoda. Također je rekla da iako su obožavatelji vidjeli ostarjelu verziju Peggy Carter u 'Kapetan Americi: Zimski vojnik', serija neće uskoro krenuti u druga desetljeća. Rekla je da je dio šarma 'agenta Cartera' to što je radnja smještena u poslijeratno doba.

Pričalo se da će mreža objaviti hoće li 2. sezona 'Agenta Cartera' biti otkazana ili obnovljena prije proljetnih praznika.