Iza šarmantne aure Ahn Hyo Seopa i dječaka iz susjedstva krije se nevjerojatna građa koja bi zasigurno natjerala njegove obožavatelje da padnu u nesvijest.

26-godišnji Kanađanin otkrio je svoju rutinu vježbanja koja uključuje čudan trik i njegov ogroman gubitak težine za jednu K-dramu.

Mnogi bi prepoznali ovog južnokorejskog srcolopa iz mega-hit K-drame 'Dr. Romantic 2,' gdje je igrao ulogu mladog vještog kirurga Seo Woo Jina uz Lee Sung Kyunga i Han Seok Kyua.dr. Romantik 2(Foto: Lee Sung Kyung Official Instagram)

Sada trenutno glumi u novoizdanoj povijesnoj fantastičnoj drami 'Lovers of the Red Sky', glumeći lik slijepog astrologa Ha Rama, uz Kim Yoo Jung.

(Foto: SBS)

Međutim, usred svoje zapažene serije, zvijezda 'Abyssa' nedavno je otkrila iznenađujuću naviku koju ima prije nego što počne vježbati.

ČITAJ VIŠE:'Lovers of the Red Sky' Epizoda 3: Kim Yoo Jung se predstavlja Ahn Hyo Seopu + ostaje glavna serija od ponedjeljka i utorka

Vježbanje Ahn Hyo Seopa 2021

Ahn Hyo Seop(Foto: Starhaus Entertainment Official Instagram)

Glumac je podijelio svoje navike vježbanja, uključujući svoju jedinstvenu praksu, tijekom svog nedavnog pojavljivanja u SBS-ovom 'My Little Old Boy'.

U emisiji je voditeljici rekao da se prije vježbanja tuširao.

'Imam jedinstvenu naviku tuširanja prije vježbanja. Želim uživati ​​u samom treningu', objasnio je.

Međutim, kako se intervju nastavlja, Ahn Hyo Seop je podijelio da preskače tuširanje nakon što je obavio svoju rutinu, dodajući: 'Ja se perem prije spavanja, ali samo se presvučem u novu odjeću, i to je to. Ipak je to moj znoj', što je zbunilo voditeljicu Seo Jang Hoona, rekavši: 'Ne razumijem ovu logiku. '

Na kraju, rekao je da to nikome ne bi smetalo budući da živi sam.

Zapravo, zvijezda 'Top menadžmenta' od svoje 17. godine živi sam u Južnoj Koreji.

Ahn Hyo Seop susreće se s intenzivnim gubitkom težine za K-dramu '30 ali 17'

Ahn Hyo Seop(Foto : News 1 Korea)

Još jedna drama Ahn Hyo Seopa koja je njegovu slavu stavila na kartu je rom-com serija '30 ali 17' sa Shin Hae Sunom.

U prethodnom intervjuu jednom je otkrio da je zbog uloge u drami SBS-a iz 2018. naišao na ekstremni gubitak težine čak i bez pokušaja.

Drama zahtijeva od njega da vježba veslanje budući da je njegov lik, Yoo Chan, sportaš.

Štoviše, 26-godišnja slavna osoba ispričala je kako je prije snimanja prošao dva mjeseca treninga.

'Bilo mi je drago što se činilo da se trening isplatio (što se tiče fizičkog izgleda), ali definitivno nije bilo lako', prisjetio se.

Tijekom trajanja snimanja, Ahn Hyo Seop izgubio je gotovo 9 kilograma unatoč tome što se nakupio i jeo dvostruko više nego inače.

Glumac je također dodao da je intenzivna vlaga jedan od čimbenika zbog kojih je izgubio težinu.

Nadalje, podijelio je kako je želio izgledati kao pravi sportaš kako bi opravdao svoju ulogu; nažalost, njegovo tijelo neće surađivati.

Umjesto toga, pojeo bi toliko, zbog čega se osjećao bolesno, dodajući: 'Struk mi je bio 26 inča, a izgubio sam gotovo 8 do 9 kilograma.'

Sada obožavatelji mogu vidjeti glumčevu upečatljivu građu na Instagramu Ahn Hyo Seopa i uvid u njegovu trenutnu seriju.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Ahn Hyo Seop odiše upečatljivim vizualima u Elle Korea uoči izdanja 'Lovers of the Red Sky'

KDramastars posjeduje ovaj članak
Napisala Geca Wills