Bae Suzy nastavlja oduševljavati obožavatelje svojim glumačkim umijećem i zadivljujućim vizualima dok krasi naslovnicu Harper's Bazaar Korea.

Njezino posljednje pojavljivanje na naslovnici magazina u svibnju 2021. slavi njezinih 11 godina u industriji.

Bae Suzy za Harper's Bazaar Korea

Na seriji fotografija, 26-godišnja glumica izgledala je šik u svojoj raskošnoj odjeći dok nosi Diorov ansambl.Na sljedećoj fotografiji, 'Start-Up' zvijezda odiše vibrom djevojke iz susjedstva svojom ležernom odjećom, odjevena u bijeli gornji dio preko pletenog prsluka, u kombinaciji s širokim traper hlačama, dok izgled dopunjava ravnim hlačama sa životinjskim uzorkom.

Ovo je također podijeljeno na Instagram Bae Suzy , prikupivši 1,2 milijuna lajkova i gotovo 6000 komentara u trenutku pisanja.

ČITAJ VIŠE: Bae Suzy i Shin Dong Yup će voditi dodjelu nagrada Baeksang 2021

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju dijeli 숮이 (@skuukzky)

Bae Suzy slavi svoju 11. godišnjicu

Tijekom njezina razgovora s Harper's Bazaar tima, četverostruka pobjednica Baeksang Arts-a postaje iskrena dok govori o svojim uvidima i razmišlja o svojih 11 godina u showbizu.

Glumica 'Vagabonda' podijelila je kako joj se čini da vrijeme brzo leti; međutim, spomenula je i da umjesto da živi u prošlosti, obraća pažnju na budućnost i više se fokusira na ono što tek dolazi.

'Još uvijek izgleda kao jučer, ali mislim da je ovo vrijeme već prošlo. Umjesto toga, čini se da me više brine kako provesti vrijeme u budućnosti nego vrijeme koje je prošlo.'

Podsjetimo, Bae Suzy je prvi put predstavljena 2010. godine kao članica tada popularne grupe djevojaka gospođica A , uz kolege idole Fei, Jia i Min.

Zatim je postala glumica i debitirala je u glazbenoj tinejdžerskoj drami KBS2 'Dream High'.

Svojom neospornom vještinom i ljepotom snimila je nekoliko izvanrednih drama i filmova. To uključuje njezinu probojnu izvedbu u filmu 'Architecture 101' gdje je tumačila ulogu Seo-Yeon, koja živi u prošlosti.

Ogroman uspjeh filma donio joj je i titulu 'prve ljubavi nacije' - nadimak koji su davali nadolazećim zvijezdama u industriji.

Osim svoje melodrame, koja se smatra jednim od deset najgledanijih filmova u Koreji, Bae Suzy je uspjela snimiti neke zapažene drame kao što su 'Dok si spavao', 'Vagabond' i nedavno hit tvN drama 'Start Up' zajedno s Nam Joo-Hyukom, Kim Sun-Ho i Kang Han-Na.

Bae Suzy govori o izazovima i kako održava pozitivnu vibraciju

Kada se suoči s teškom situacijom, Bae Suzy drži stvari pozitivnim i izbjegava da zaglavi ili 'uhvati negativna raspoloženja'.

Živi po mantri 'život je prekratak' i uči cijeniti i slaviti važne stvari u sadašnjosti.

Unatoč velikom uspjehu i proglašenju za jednu od najplaćenijih glumica, Bae Suzy voli držati noge na zemlji i zna kako uzvratiti ljudima.

U prethodnom članku pjevačica-glumica je redovito slavirođendanska tradicija doniranjem u dobrotvorne svrhe.

Udruga Life Share navodno je podijelila da je njezina ukupna donacija neprofitnoj organizaciji dosegla oko 359.000 USD ili 400 milijuna vona, što je korišteno za liječenje pacijenata s neizlječivim bolestima poput leukemije i raka djece.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Bae Suzy Neto vrijednost 2021: Evo kako 'start-up' glumica zarađuje svoje milijune

KDramastars posjeduje ovaj članak.

Napisala Geca Wills