'Beskrajna ljubav' Jung Kyung Ho lagao je Ryu Soo Youngu da je on otac djeteta Hwang Jung EUm.

Na SBS vikend-drami 'Beskrajna ljubav' emitirana 17. kolovozath, Han Kwang Chul (kojeg glumi Jung Kyung Ho) počeo je govoriti oštre riječi Han Kwang Hoonu (glumi ga Ryu Soo Young).

Na današnji dan, Han Kwang Hoon je vidio članak da je Suh In Ae (koju glumi Hwang Jung Eum) trudna s djetetom Han Kwang Chula. Nakon toga, Han Kwang Hoon je nazvao Suh In Ae. Han Kwang Hoon je rekao: 'Onda, želiš da vjerujem da je članak istinit, zar ne? Vi zapravo kažete da je In Ae trudna s vašim djetetom? Što se dogodilo s In Ae?'U ovoj epizodi, In Ae je vidio Kwang Hoona nakon što je izašao iz zatvora. Čim ga je ugledala, počela je plakati i roniti suze govoreći: 'Sve što sam htjela je vidjeti te opet. E sad, jedina osoba u koju moram vjerovati si ti.' Prolila je ove suze viseći na jedinoj osobi do koje je Kwang Chulu stalo. Odrekao se svega svog bogatstva i dragocjenosti kako bi pokušao spasiti In Ae iz zatvora jer je počeo istinski i iskreno brinuti o njoj.

U međuvremenu, 'Endless Love' je SBS drama koja se bavi životima likova od 70-ih do danas. Pokazuje kako su snovi troje ljudi isprepleteni s njihovim individualnim ambicijama i romantikom. Lee Hyeon Jik je producent, a pisac Na Yeon Sook.