Nakon pojedinačnih i parnih snimaka glavnih glumaca 'Snowdrop' Jung Hae Ina i BLACKPINK Jisooa, JTBC je objavio nove kadrove BLACKPINK Jisooovih kolega s fakulteta Jung Shin Hye, Kim Mi Soo i Choi Hee Jin.

Jung Shin Hye, Kim Mi Soo i Choi Hee Jin glumit će Jisooove cimere s fakulteta BLACKPINK

U dugoočekivanoj romantičnoj drami crne komedije 'Snowdrop' BLACKPINK Jisoo, Jung Shin Hye, Kim Mi Soo i Choi Hee Jin dijele spavaonicu broj 207 na Sveučilištu Hosu za žene.

Četiri glumice, koje su se upoznale prije snimanja, počele su se družiti, pokazale su veliku kemiju i čvrstu vezu kao prijateljice i cimerice.(Foto: JTBC)

U 'Snowdrop' glumi BLACKPINK Jisoo kao studentica književnosti Eun Young Ro koja ima bistaru i veselu osobnost. Na nedavno objavljenim fotografijama, Eun Young Ro piše pisma dok s čežnjom gleda kroz prozor.

(Foto: JTBC)

U međuvremenu, Jung Shin Hye transformira se u studenta klasične glazbe Go Hye Ryunga koji se bavi glasom. Jedna je od najpopularnijih studentica četvrte godine na Ženskom sveučilištu Hosu s nadimkom 'Maria Callas', koji je stekla nakon što je pobijedila na brojnim natjecanjima. Go Hye Ryung ispunjen je velikom privlačnošću i karizmom.

Kim Mi Soo glumi Yeo Jung Min, studenticu četvrte godine koja studira povijest. Voli čitati knjige, a o svom izgledu ne brine toliko. Često se može vidjeti u trenirci, debelim naočalama i papučama bez obzira na godišnje doba. Yeo Jung Min, poput tipičnih studenata povijesti, želi učiniti svijet boljim mjestom za život.

(Foto: JTBC)

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: 'Snowdrop' predstavlja nove fotografije s Jung Hae Inom i prvim susretom BLACKPINK Jisooa + #HAESOO trendovi diljem svijeta

(Foto: JTBC)

Konačno, Choi Hee Jin tumači ulogu Yoon Seol Heea, studenta prve godine upravljanja domom s jednostavnim snovima o udaji za muškarca sa statusom. Unatoč svojoj vrtoglavoj i nestašnoj osobnosti, ona je draga i draga prijateljica.

(Foto: JTBC)

Fokus je na četiri cimera koji, unatoč svojim raznolikim osobnostima, znaju živjeti skladno jedni s drugima. Napetost također raste jer obožavatelji i potencijalni gledatelji iščekuju što će se dugoročno dogoditi s njihovim prijateljstvom, osobito tijekom krize.

Upoznajte Jung Shin Hye, Kim Mi Soo i Choi Hee Jin

28-godišnja glumica Jung Shin Hye debitirala je 2015. godine, a od tada se pojavila u raznim dramama poput 'Ljuta mama', 'Love Playlist', 'Rollercoaster Reboot' i 'Memorist'.

Njezino najzapaženije djelo je romantična komedija iz 2020. 'Princ sirena' zajedno s ASTRO Moonbin. 'Snowdrop' je prvi veliki glumački projekt Jung Shin Hye od njenog debija.

Poput Jung Shin Hye, Kim Mi Soo je također kasno debitirala na glumačkoj sceni s 'Lipstick Revolution' 2018.

MOŽDA TE VAS ZANIMA: Film 'Sretna Nova godina' Han Ji Mina i Lee Dong Wooka predstavlja likove i njihove odnose kroz šarenu i duhovitu tablicu

Pojavila se u mnogim filmovima i dramama kao što su 'Sjećanja', 'Kyungmi's World', 'The School Nurse Files' i 'Hi Bye! Mama.'

Godina je imala glumicu rezerviranu i zaposlenu, preskačući jedan projekt na drugi.

Mali ekran je ukrasila filmom i dramama iz 2021. 'The Cursed: Dead Man's Prey' s Uhm Ji Won, Jung Ji Soo i Oh Yoon Ah, 'Yumi's Cells' s Ahn Bo Hyunom i Kim Go Eun i 'Hellbound' s Yoo Ah In i Kim Hyun Joo.

Konačno, zvijezda u usponu Choi Hee Jin spremna je krasiti male ekrane svojom ljepotom i obećavajućom glumom. Prvi put je viđena u dramama 'Sodak Sodak' i 'Skrivači se' iz 2018. godine.

'Snowdrop' je glumičina povratnička drama nakon tri duge godine.

Sažetak i premijera K-drame 'Snowdrop'

Pod vodstvom producentskog tima 'SKY Castle', 'Snowdrop' prati priču o Su Ho (Jung Hae In) i studentici koja hrli u ženski studentski dom natopljena krvlju, i Young Ro (BLACKPINK Jisoo), empatičnoj studentici koja se skriva i brine se za njega unatoč riziku da bude uhvaćen.

JTBC-jev 'Snowdrop' će se prvi put emitirati u subotu, 18. prosinca u 22:30. KST.