Song Hwa i njezini stalni liječnici otišli su na raskošan obrok nakon dugog tjedna rada u bolnici. Uspostavili su dobar radni odnos i uživaju u međusobnom društvu.

Ik-jun je provodio vrijeme sa svojim sinom U-juom u svojoj omiljenoj prodavaonici sendviča 'egg drop'. U-ju je vjerojatno odrastao dječak. Ik-jun uživa u njihovim malim zajedničkim trenucima, a većinu vremena provodi sa Song Hwom dok zajedno jedu u svojoj klinici. Većina liječnika ima naporan tjedan sa svim svojim rasporedima operacija i sastancima.

Suk Hyung uvijek pruža emocionalnu podršku svim svojim pacijentima. Zato dobiva veliko divljenje od stalnog liječnika Chu Min Haa.Jung Won teško mu je uvjeriti majku u svoj plan da postane svećenik. Ostaje mu samo do kraja godine da se pripremi i obavi što je trebalo prije polaska u sjemenište. Rosa (Jung Wonova majka) bila je tužna znajući da će njezin sin jedinac uskoro otići. Neće moći biti baka i ostaje sama jer su većina njezine djece službenice crkve.

Jung Won je zamolio Song Hwau da preuzme njegovu zakladu jer podržava ljude koji nemaju sredstava za liječenje od bilo koje bolesti. Planira riješiti sve dogovore prije odlaska u sjemenište. Zaklada prima puno donatora jer su VIP pacijenti popunjeni. Ik-jun vrijedno radi na liječenju i uspješnim operacijama. Song Hwa je prihvatila ponudu, ali je bila tužna znajući da će Jung Won napustiti bolnicu u budućnosti.

Stalni liječnik Gyeon Chul jako se zaljubio u Jung Won, ali pokušava odbaciti njezinu prisutnost, iako Gyeon Chul uvijek služi kao asistencija Jung Won na njegovom odjelu za pedijatriju. Jung Won je vrlo blizak svojim mladim pacijentima. Brine se kada se djeca ozlijede kada se igle koriste za intravenske injekcije ili injekcije.

Jung Wan se osjećao tužno kada ih je Ahn obavijestio da Ik-sun (njegova djevojka) napušta Koreju na međunarodni studij u Engleskoj. Stipendija je tri godine, što znači da se neće viđati još dugo. Ik-sun se ne želi uskoro udati.

Stalni liječnik Do Je Hak spašava jednog od svojih pacijenata koji je želio umrijeti i poriče da je dobio liječničku pomoć. Ne može ne razmišljati o tome što će se dogoditi ako pacijent umre. Glavni liječnik Cheon također ne želi ništa učiniti. Je Hak je zatražio savjet od Jung Wana, a on mu je rekao da inzistira na svim svojim naporima da spasi pacijenta. Je Hak je kleknuo i molio pacijenta da uzme svoje lijekove kako bi preživio. Sažalio se, ali ostali liječnici su pozdravili njegov trud.

Ovog tjedna bend je odsvirao pjesmu koja govori o ljubavi i nadi. Ovaj put, Jung Won pjeva dio pjesme, a Ik-jun je bio sretan što je vidio kako njegov prijatelj otvara svoje mišljenje o Gyeon Chulu.

Suk Hyungova majka želi nastaviti svoje planove za razvod od predsjednika Yanga. Dok je odvjetnik krenuo na sud, predsjednik Yang je primljen u bolnicu zbog puknuća živca aorte. Suk Hyung pridružio se Jung Wanu dok su radili na operaciji. U komi je i mala je vjerojatnost da će živjeti. Suk Hyungova majka odlučila je ne nastaviti s razvodom.