Gledajte Bonnaroo 2014 prijenos uživo ovdje! Festival glazbe i umjetnosti započeo je u Great Stage Parku u Manchesteru, Tenn, 12. lipnja! Godišnji četverodnevni festival traje tijekom ovog vikenda. Ovo je 13. godina Bonnarooa, a imamo prijenos uživo tako da možete pratiti sve akcije od kuće!

Kliknite ovdje za prijenos 1. i 2. faze Bonnarooa

Uvijek znamo da je ponovno ljeto kada se Bonnaroo Music and Arts Festival vraća. Možda nećete moći stići do Great Stage Parka kako biste uhvatili Bonnarooa ove godine, ali MOŽETE gledati prijenos uživo kako biste uhvatili sve najzgodnije nastupe, uključujući i one vrućih pjevača kao što su Janele Monae i Jack White!13. godina Bonnarooa postaje najepskija ikada! Uz ne jednu nego DVIJE etape stalnih nastupa, kako ne biste htjeli gledati sve? Super vrući novi pjevač Sam Smith bio je jedan od prvih hyped-up nastupa na festivalu, ali još uvijek ima toliko toga za vidjeti ovog vikenda.

Bonaroo je poznat po tome što stalno mijenja vrijeme nastupa i iznenađuje publiku velikim kamejama, tako da jednostavno nikad ne znate što slijedi - i to je više nego uzbudljivo!

Bonnarooove postave uvijek su raznolike. Ova godina nije ništa drugačija! Legende poput Eltona Johna i Lionela Richieja ovog će vikenda izvesti setove. Reperi kao što su Wiz Khalifa i A$AP Ferg također će izaći na pozornicu - a Kanye West je također na službenom listu Bonnaroo sastava! Ako volite EDM, i Skrillex i Zedd će se pojaviti.

Ako želite upoznati sve koji bi trebali nastupiti ove godine, možete pogledati Bonnaroo 2014. lista sastava ovdje . Također možete izravno prenositi obje faze Bonnaroo nastupa.

Kliknite ovdje za prijenos 1. i 2. faze Bonnarooa

Godišnji musicfest završava u nedjelju, 15. lipnja. Hoćete li gledati Bonnaroo