Choi Jin-hyuk(Foto: G-Tree Creative)

Potvrđeno je da se Choi Jin-hyuk posebno pojavljuje u komediji i fantaziji sageuk (povijesna drama) tvN-a, kraljica Cheorin. Predviđa se da će Choiin lik biti važna uloga kojoj bi se gledatelji trebali radovati u seriji.

kraljica Cheorin je spoj komedija i fantastičnih serija smještenih u vrijeme dinastije Joseon. To je priča o modernom kuharu koji će se naći zarobljen unutar tijela kraljice So-yong u razdoblju Joseon. Očekuje se da će se serija pozabaviti rodnim stereotipima koji su se javljali tijekom prošlosti.

Lik Choi Jin-hyuka u seriji tek treba biti objavljen, ali tvN-ova produkcijska uprava već je dala naznake da je njegova uloga važna u razvoju lika glavnih glavnih uloga. Choi je poznat kao sjajan glumac koji uvijek nadilazi očekivanja gledatelja. Njegov nastup sa svojom ulogom u kraljica Cheorin je nešto čemu će se publika veseliti.Choi Jin-hyuk popularan je po svojim sporednim ulogama koje je dobio Obiteljska knjiga Gu i Nasljednici 2013. Choi spektakularni portreti njegovih uloga doveli su ga do glavnih uloga u Par za hitne slučajeve u 2014. sa Čovjek koji trči zvijezda Song Ji-Hyo. Choi je također pokazao svoju crack stranu u legalnoj rom-com seriji Ponos i predrasude 2014. 2018. Choi je zajedno s Jang Na Ra glumio u povijesnoj drami Posljednja carica . Nedavno je glumio u Rugal .

Choi Jin-hyuk u Gu: Obiteljska knjiga(Foto: MBC)

Svestranost glume Choi Jin-hyuka nastavila se u njegovoj trenutnoj humorističko-fantastičnoj seriji Zombi detektiv. Choi glumi lik Kim Moo-younga, zombija koji oponaša ljudske manire kako bi preživio. Choievi prethodni radovi dokazuju da će glumčev nastup u seriji ići dalje od onoga što su drugi očekivali vidjeti.

kraljica Cheorin glumit će Shin Hye-sun, Kim Jung-Hyun, Bae Jong-ok i Kim Tae-woo. Očekuje se da će drugi likovi biti otkriveni kako se bliži datum izlaska. Seriju režira Yoon Sung-Shik, redatelj popularne serije Hwarang i Babilonska kula. Scenarij je napisao Park Gye-ok, pisac Doktor Zatvorenik i Inspirirajuća generacija , zajedno sa scenaristom filma iz 2007 Ljubitelji šest godina , Choi Ah-il.

Shin Hye-sun će igrati ulogu kraljice So-yong, tijela u kojem će moderni kuhar biti zarobljen. kraljica Cheorin Shinova je prva uloga u sageuku ili povijesnoj dramskoj seriji. Popularna zbog svoje glavne uloge u seriji Moj Zlatni Život u 2017, Posljednja misija anđela 2019. i njezin nedavni film Nevinost , očekuje se da će Shin pokazati svoju vještinu glume u svom moćnom liku kraljevske obitelji. Shin će također sudjelovati u novom filmu CJ ENM-a Kolekcionari biti pušten 4. studenog.

TAKOĐER PROČITAJTE: CJ ENM potvrđuje izlazak novog filma 'Kolekcionari' 4. studenog

Kim Jung-Hyun će glumiti lik groznog kralja Cheol-jonga. Kimin lik je varljivi kralj koji samo izvana izgleda kao džentlmen, ali je iznutra stvarno vatren. Kimin značajni lik u seriji Ne usuđuj se sanjati, Buntovnik, Sletjeće na tebe, i Večera Mate tjera gledatelje da očekuju glumačku dvojnost kao ozbiljnog i komičnog kralja u seriji.

kraljica Cheorin je najnoviji dodatak u postavi serijala tvN-a kojem bi se gledatelji trebali radovati. Očekuje se da će serija biti emitirana ovog prosinca.

U vlasništvu KDramastarsa.

Napisala Cristine S.