Glumac 'Parazita' Choi Woo Shik ponovno je oduševio gledatelje svojim nevjerojatnim umijećem u najnovijem korejskom kuharskom showu 'Youn's Stay'.

Nakon što je dominirao svijetom kroz svoju impresivnu glumačku izvedbu u korejskom filmu 'Parazit' dobitniku Oscara, 30-godišnji glumac pokazao je svoje sjajne komunikacijske vještine govoreći tečno engleski u nedavnim epizodama korejskog showa 'Youn's Kitchen'.

Choi Woo Shik najmlađi je među glumačkom postavom, a kao najdruželjubiviji i najživlji član grupe imao je zadatak da dočeka posjetitelje.U prethodnim epizodama emisije, glumci su podijelili različite zadatke svakome u ekipi kako bi im olakšali i organizirali posao. Youn Yun Jung, Lee Seo Jin, Jung Yu Mi i Park Seo Joon bili su u kuhinji kako bi kuhali hranu, dok je Choi Woo Shik bio taj koji je većinu posla obavljao vani.

Također pročitajte: Park Seo Joon i Choi Woo Shik pokazuju svoje kuharsko umijeće s glumcima iz filma 'Youn's Stay'

Rekao je i da kao pripravnik na radnom mjestu mora odraditi mnoge stvari. I vjerni svom pozivu, već prvog dana njihovog posla uspio je obaviti mnogo poslova: od odgovaranja na upite kupaca do vođenja do mjesta, posluživanja hrane, pa čak i turističkog vodiča za njihove kupce.

Dok rade svoj posao, gledatelji ne mogu sakriti reakcije prema glumcu Choi Woo Shiku, jer osim što je produktivan u zadovoljavanju svih potreba kupaca. Uspio je svaki trenutak shvatiti da će razgovarati na engleskom s kupcima različitih nacionalnosti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju dijeli CHOIWOOSHIK (@dntlrdl)

Vrlo je entuzijastičan u komunikaciji sa svakim kupcem. Iako je bio tek novi član u showu, uspio je dobro obaviti svoje zadatke, a čak je dobio i kompliment od kuhinjskog majstora Youn Yun Junga 'On je stvarno dobar' koji se odnosi na Choi Woo Shika nakon što ga je gledao kako zabavlja njihovu novu mušteriju , također je bila zadivljena tečnim govorom na engleskom.

Osim toga, Choi Woo Shik studirao je u Kanadi tijekom prve godine srednje škole. Također ima veliko iskustvo u radu s međunarodnim umjetnicima. Vidjeti kako se odlično snalazi u komunikaciji s drugim ljudima sada je za njega vrlo prirodno.

U međuvremenu, glumačka postava filma 'Youn's Stay' daje sve od sebe, već nakon prvog emitiranja dobivaju dobru ocjenu gledanosti.

Također pročitajte: 'Youn's Stay' nakon prvog emitiranja dobiva dobru ocjenu gledanosti

Uživate li i u epizodama najnovije korejske kuharske emisije 'Youn's Stay'? Podijelite svoje komentare s nama!

Za više vijesti i ažuriranja o K-dramama, K-filmovima i slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisao Shai Collins