Nepobitno je da fotografije prije i poslije Chrisa Pratta otkrivaju značajnu promjenu u tjelesnoj građi glumca.

Njegovo sada vruće tijelo i njegov jednako strašan glumački talent doveli su ga do zvijezda. Poznato je da Chris glumi šašavog lika u svojim prethodnim filmovima, a iako je već imao dosta sljedbenika, nitko nije očekivao njegovu slavu nakon 'Čuvara galaksije'.

Ali pravo je pitanje kako mu je to uspjelo? Chris je navodno izgubio 60 kilograma u 6 mjeseci i ljudi žele kopirati uspjeh u svojim životima.Fitness za muškarce , je srećom objavio Chris prije i poslije GOTG plana vježbanja. Plan koji se sastojao od kružnih treninga, vježbi bodybuildinga i proračunatog plana prehrane glumcu je jako dobro funkcionirao. No, kako je rekao njegov osobni trener Duffy Gaver, Chris je samo zvijer kada su u pitanju njegove rutine vježbanja.

'Chrisov atletizam je nevjerojatan, on je nevjerojatno discipliniran i njegova radna etika je fenomenalna.' rekao je Duffy.

»On nije klijent kojeg morate gurati; On je tip klijenta kojeg morate povući. Da si ušao u teretanu dok je on trenirao, sigurno bi pomislio da imaš tipa koji se sprema za NFL Combine.'

Duffy je podijelio da su se prva 2 mjeseca treninga više fokusirala na bodybuilding treninge, sljedeća 2 mjeseca bila su fokusirana na 1 dio bodybuildinga, 1 dio na kondicioniranje, a prošli mjesec se fokusirao samo na kondicioniranje koncentrirajući se na kružne rutine, plivanje, biciklizam i treninge s bržim vremenom.

Chris je već imao sliku onoga što želi paziti nakon svih treninga 4-6 puta tjedno.

'Želio je više mišića, da bude mnogo mršaviji i da bude u formi', rekao je. 'Želio je odati priznanje ulozi.'

Što možete reći o Chrisu Prattu prije i poslije transformacije? Biste li probali njegov trening? Komentirajte ispod!