Čini se da je Ciara preboljela svoj prekid s bivšim zaručnikom Futureom jer se pjevačica 'I'm Out' navodno vratila u studio kako bi se usredotočila na stvaranje nove glazbe. Prema nedavnim izvješćima, čini se da samohrana majka odmiče od navodnog skandala prijevare svog bivšeg repera s njegovom stilisticom turneje, Tyrinom Lee.

Ciarin posljednji glazbeni projekt bio je istoimeni album objavljen 2013. Prema izvješću Pano , R&B diva se nedavno oglasila na Instagramu kako bi neizravno otkrila da radi na novoj glazbi.

Na fotografiji je Ciara s glazbenim producentom Polowom da Donom, s kojim je radila za svoju hit pjesmu 'Promise' iz 2006. godine. Pjevačica je fotografiju na Instagramu napisala: 'Late Night Studio Vibes With @polowdadon. #zoniranje

Komentari obožavatelja su pljuštali nakon što je Ciara prenijela sliku. Jedan komentar je glasio: 'Ovo je doista nevjerojatno. Tako mi je drago što ste ponovo zajedno. Vas dvoje zaista zajedno stvarate sjajnu glazbu.'

Prema izvješću iz Pano , Polow da Don je radio s Kelisom, Kelly Rowland, Jennifer Hudson, Nelly, Robin Thickeom i Christinom Aguilerom. Najnoviji projekt hit producenta bio je s Nicki Minaj za 'Anacondu'.

Rad na novoj glazbi mogao bi pomoći Ciari da nastavi s gadnim razlazom s bivšim zaručnikom Futureom. Nedavno izvješće iz Hollywood Take rekla je da bi Ciarin raskid s Futureom mogao biti konačan, navodno je već vratila svoj zaručnički prsten od 500.000 dolara reperu.

U izvješću se dodaje da je Ciarina odluka da zauvijek raskine s Futureom mogla biti otežana detaljima koji i dalje izlaze na površinu o njegovoj prevari.

Reper je navodno kupovao svojoj stilistici turneje i navodnoj ljubavnici Tyrini Lee avionske karte u prvoj klasi i dizajnerske dodatke tijekom trajanja njihove afere o kojima se pričalo.

'(Ciara) je posljednjih tjedana saznala za aferu iz više izvora', rekao je insajder, a prenosi Hollywood Take .

Izvor je dodao: 'Postojali su jasni dokazi kada se obratila Futureu o varanju. Ovo očito nije bila samo stvar za jednu noć.'

Ciara i Future zaručili su se prošle godine. Imaju četveromjesečnog sina Future Zahira Wilburna.

Prema izvješću iz Dnevna pošta zaručnički prsten od pola milijuna dolara pjevačica također nije nosila kada je nedavno uočena na Tjednu mode u Parizu.