Osim spektakularne glumačke postave i priče, jedna od nevjerojatnih značajki drame Song Joong Kija 'Reborn Rich' je lokacija serije.

U seriji od 16 epizoda, osnivač Soonyang grupe Jin Yang Chul, kojeg glumi Lee Sung Min, živi u ogromnoj vili koju zovu 'Jeongsimjae', što u prijevodu znači 'pravo srce'.

Jin Yang Chulu se pridružuje njegova supruga Lee Pil Ok, koju glumi Kim Hyun, i supruga Jin Sung Joona (Kim Nam Hee), Mo Hyun Bin (Park Ji Hyun).Nema sumnje zašto navedena lokacija i službena rezidencija predsjednika Soonyanga privlače pozornost. Međutim, jeste li znali da se Jeongsimjae iz drame naziva lokalnom plavom kućom?

Rezidencija Lee Sung Mina u 'Reborn Rich' nazvana 'Local Blue House'

U izvješće , Busan City i Busan Ilbo naveli su da je drama Song Joong Kija snimljena u pozadini službene rezidencije u Namcheon-dongu, Suyeong-guu, Busan, ili na mjestu događaja koje održava grad Busan.

(Foto: JTBC) (Foto: JTBC)

Nekoliko značajnih scena snimljeno je na spomenutoj lokaciji, uključujući Jin Do Joona (Song Joong Ki) kako se neočekivano susreće sa svojim ujakom Choi Chang Jeom koji se sprema razgovarati s predsjedavajućim Jinom u vezi s njegovom kandidaturom za gradonačelnika.

Zanimljivo je da je navedena lokacija bivša rezidencija gradonačelnika Busana i izgrađena je kao predsjednička vila za vrijeme Pete Republike 1985. godine.

U to vrijeme uloženo je 4,157 milijardi wona u stvaranje zadivljujuće i luksuzne vile. Sa 18.015 četvornih metara i ukupnom površinom od 2.437 četvornih metara.

Prema pisanju medija, redatelj traži rezidenciju savršenu za obitelj chaebol i prikladnu za 1980-e i 1990-e.

ČITAJ VIŠE: Fotografija okupljanja glumaca 'Reborn Rich' privlači pažnju jer je OVA glavna zvijezda MIA

Zanimljivo, priča Kim Seon Gi, voditelj lokacije Busan Film Commissiona Busan Ilbo, kako je produkcija došla do njih pitajući se za predsjedničku vilu.

'Znam da je produkcijski tim putovao zemljom tražeći mjesto prikladno za Jeongsimjaea', rekao je, dodajući: 'Čuo sam da je kretanje od kapije do ulaza u rezidenciju odgovaralo redateljevoj zamisli o Jeongsimjaeu.'

Prije nego što ju je 'Reborn Rich' pretvorio u rezidenciju predsjednika, luksuzna vila bila je prazna od 2020. nakon ostavke bivšeg gradonačelnika Oh Geo Dona. S druge strane, njegov nasljednik, gradonačelnik Park Hyung Joon odlučio je da se neće useliti u rezidenciju.

'Reborn Rich' nije jedina prva serija koja prikazuje predsjedničku vilu. U istom izvješću, Busan Film Commission podijelio je da postoje četiri filma i drame snimljene u rezidenciji gradonačelnika Busana samo između 2021. i 2022. godine.

Od 2007. do 2020. godine snimljeno je 7 filmova, a dva projekta su rezervirana za 2023. godinu.

Što očekivati ​​u finalu 'Reborn Rich'?

(Foto: JTBC)
Song Joong Kijev 'Reborn Rich' ulazi u povijest jer je OVO postigao

Sa samo dvije preostale epizode, gledatelji jedva čekaju da svjedoče kako će Jin Do Joon (Song Joong Ki) uspjeti u svojoj osveti.

Osim toga, fanovi jedva čekaju hoće li serija imati isti kraj kao i web roman.

Podsjetimo, 'Reborn Rich' temelji se na popularnom web romanu 'The Youngest Son of a Conglomerate' San Gyunga i sada je jedna od omiljenih K-drama 2022.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Lee Sung Min, Park Eun Bin, More Predviđa se da će osvojiti glavne nagrade od televizijskih kuća: Tko će pobijediti?

br /> Napisala Geca Wills

​​