Nije tajna da je Dark Souls franšiza jedna od najtežih igara u posljednje vrijeme pa igrači traže sve što bi im moglo pomoći da im malo olakša iskustvo, pa vam ovdje dajemo neke varalice za Dark Souls 2 kako biste napravili igru malo lakše za tebe!

The Invincibility Cheat je pronađen na PC verziji Dark Souls 2, ali je potvrđeno da radi i na verzijama konzole, a za to je potrebno vrijeme:

1. Pogoditi vas bilo kakvo čudovište2. Kada pogodi posljednji napad koji vas ubija, odmah se isključite

3. Ako ste točno tempirali, bit ćete nepobjedivi do kraja igre i jedina stvar koja vas može ubiti je pad u prazninu.

Evo metode za dobivanje neograničenih dragulja i duša u Dark Souls 2. Dok je metoda urađena na PS3 verziji igre, osnivač varalice rekao je da će raditi i na verziji za Xbox 360 i PC.

Prevara je vrlo jednostavna za napraviti. Nakon što pronađete dragulj, skočite s izbočine i napustite igru ​​kada vidite znak 'umro si'. Nakon što se vratite u igru, imat ćete sve svoje dragulje i možete ponoviti postupak kako biste imali beskonačan broj dragulja.

Evo videa koji pokazuje kako se varanje radi:

Svi znaju da predugo zadržavanje kao 'Šuplje' u Dark Souls 2 može biti vrlo nepovoljno, pogotovo kada trebate ubiti šefa. Međutim, igrači su otkrili neke varalice za Dark Souls 2 za vraćanje njihovog ljudskog oblika iznova i iznova.

Prva metoda zahtijeva Prsten zaštite života, koji se može naći na Ničijem pristaništu. Prsten vam vraća ljudskost nakon smrti, ali se odmah nakon toga lomi. Na sreću, možete ga popraviti za 3000 duša.

'Međutim, samo je pitanje vremena kada će ovo biti zakrpano pa živite dok možete huligani', kaže kreator videa koji demonstrira metodu.

Češći način na koji igrači vraćaju svoj ljudski oblik je korištenje ljudskih likova. Igrači mogu dobiti zalihu Effigies trgujući s Dyna & Tillom. Ove blizanke možete pronaći u Things Betwixt u ptičjem gnijezdu na litici pokraj vatrene vatre čuvara vatre. Ako ostavite određene predmete (Prism Stone, Small Smooth and Silky Stone, Smooth and Silky Stone, Okamenjeno nešto) na tlu kod njihovog gnijezda, oni će vam dati nasumični predmet u zamjenu. Postoji šansa da će ovaj predmet biti Ljudska slika.

Dark Souls 2 wiki objašnjava da su ove trgovine manje nasumične nego što se čine. Svaki od četiri predmeta koje sestre prihvaćaju povezan je s grupom blaga za koje je vjerojatnije da će sestre ponuditi u zamjenu. Ljudske likove najčešće će se zamijeniti za glatko i svilenkasto kamenje. Mogli biste dobiti Effigy dajući Dyni & Tillu tri druge vrste predmeta, ali šanse su manje.

Korisnici na Redditu pronašli su još jednu metodu za neke varalice za Dark Souls 2 za vraćanje vaše ljudskosti neograničen broj puta. Kvaka je u tome što morate biti nemrtvi i ne možete imati likove u svom inventaru.

'Osim nekoliko mafijaša koji ispuštaju čovječanstvo i Melentijinog gotovo stalnog obnavljanja čovječanstva putem progresije, postoji još jedan siguran vatreni način da se ponovno zadobije čovječanstvo', objašnjava jedan Redditor. 'U Svetištu Amana, iznad posljednjeg krijesa, nalazi se Svetište s Milfinitom koji se moli. Nakon što ste 'spasili' dvije zalutale djevice (jednu ispred sobe Demona pjesme, drugu iza ugrađenih vrata u dvorcu Drangleic), možete se moliti u ovom Svetištu u bilo kojem trenutku da povratite čovječanstvo. Ovo je besplatno i može se učiniti neograničen broj puta.'

I posljednja, ali ne i najmanje važna je greška koja vam omogućuje da dobijete Unlimited Souls, Effigy i Estus Flask Shards!

Dakle, izvolite! Zabavite se u ljudskom obliku u Dark Souls 2 i sretno igranje/varanje!