Već dugo je objavljeno da Samsung namjerava koristiti 4K zasloni u svojim pametnim telefonima . Danas Galaxy Note 5, za koji se očekuje da će imati Datum izlaska u SAD u rujnu 2015 , mogao bi biti prvi mobilni koji uključuje 4K u svoje za očekivati ​​da će imati snažnije specifikacije i značajke, prema nedavnim glasinama koje kruže .

Ovo bi moglo biti istinito jer će tehnološki div zasigurno težiti nečemu inovativnom i superiornom za ponuditi sljedeće godine s uspjehom Samsung Galaxy Note 3 i sjajnim značajkama Galaxy Note 4. Osim toga, kritičari i kupovna javnost također će očekujte puno od najnovije Samsungove serije phableta. To je već vidljivo u njihovoj žudnji za informacijama o datumu izlaska i specifikacijama Samsung Galaxy Note 5, te glasinama koje se šire poput vatre.

Prema Note5us.com , Samsung Galaxy Note 5 može koristiti Exynos 7 Octa core procesor koji radi na 2,9 Ghz. Druga varijanta može sadržavati Snapdragon Qualcomm 808 čipset. RAM memorije je 4 GB, a interna memorija dostupna je u tri - 16, 32 i 64 GB. To se može povećati na maksimalno 128 GB.Ovaj phablet ima veću veličinu zaslona od Note 4 - 5,9 inča. U tu svrhu promovira povećanje produktivnosti poslovnih korisnika jer olakšava čitanje tekstualnih poruka i e-poruka te pregledavanje interneta. Kao što je gore spomenuto, očekuje se da će imati 4K Super AMOLED zaslon s 600+ ppi - prvi put za Samsung.

Očekuje se da će se Galaxy Note 5 pohvaliti i višom kvalitetom stražnje kamere sa svojom kamerom od 18 MP, s veličinom senzora 1/3 inča i f2.0. Može uključivati ​​značajke kao što su autofokus, panorama, digitalna stabilizacija slike, CMOS senzor slike, LED, rafalni način rada, digitalni zum, geo-označavanje, način visokog dinamičkog raspona i druge.

Još jedna specifikacija za Note 5 je prednja kamera od 5 megapiksela, Android 5.0 Limepie i kapacitet baterije od 3900 mAh.

Ovdje pratite najnovije informacije o datumu izlaska Samsung Galaxy Note 5, specifikacijama i glasinama.