DC-jevi 'Legends of Tomorrow's' Hawkman i Hawkgirl debitirali bi u crossover epizodama 'The Flash' i 'Arrow,' Raznolikost izvijestio. Izvještaji kažu da će ulogu Hawkmana aka Carter Halla igrati glumac 'Francuskog poljupca' Falk Hentschel, dok će manekenka Ciara Renee glumiti Hawkgirl zvanu Kendra Saunders u spinoff seriji, 'DC's Legends of Tomorrow'.

Hawkman i Hawkgirl bili bi srodne duše i reinkarnacije staroegipatskih bogova. Oni bi navodno ponovno utjelovili vrijeme kao krilate ratnike s kacigama kako bi pobijedili vječnu opasnost, comingsoon.net izvijestio.

MTV Vijesti izvijestio je da je glumac Ray Palmer dobio ulogu Brandona Routha za popularnu spinoff seriju 'DC's Legends of Tomorrow'. Izvještaji kažu da će Caity Lotz igrati ulogu 'Bijelog kanarinca', a glumac Arthur Darwill će glumiti vremenskog putnika 'Rip Huntera'.'Za nas, prije svega, sa svim (našim emisijama), riječ je o tome 'kako je to samo po sebi?', rekao je Greg Berlanti, izvršni producent. Dodao je: 'Zato što to ne želimo učiniti samo da bismo to učinili.'

Berlanti je usporedio 'DC's Legends of Tomorrow' sa starim zapadnim filmovima o pljački poput 'The Magnificent Seven' i 'Ocean's Eleven'. Nadalje je rekao da će u emisiji biti puno 'usamljenih naoružanih ljudi' i 'šerifa u gradu'.

'Kada sami heroji nisu dovoljni... svijetu trebaju legende' comingsoon.net izvijestio. Njihovo je izvješće otkrilo da će Rip Hunter imati zadatak okupiti grupu heroja (uključujući 'DC's Legends of Tomorrow's' Hawkman i Hawkgirl) kao i zlikovaca kako bi se suočili s neumoljivom prijetnjom. Prijetnja ne bi ugrozila samo planet, već i samo 'sve vrijeme', rekli su novinari. Raznoliki tim 'DC's Legends of Tomorrow's radio bi zajedno kako bi porazio besmrtnu prijetnju.

'DC's Legends of Tomorrow's' Hawkman i Hawkgirl dijelovi su uklonjeni iz DC stripova. Nadolazeća serija dolazi iz Bonanza Productions Inc. u suradnji s Warner Bros. Television i Berlanti Productions.

'DC's Legends of Tomorrow' bi se premijerno prikazao sredinom sezone na The CW-u.