Dugo iščekivani film 'Decibel' počinje privući pažnju javnosti zbog nedavno predstavljenih kadrova koji gledateljima daju priliku zaviriti u glavne zvijezde Lee Jong Suka, Kim Rae Won, Cha Eun Woo i druge.

Lee Jong Suk, Kim Rae Won i Cha Eun Woo nose svoje mornaričke uniforme

Korisnici interneta bili su iznenađeni kad su vidjeli setove snimaka koji pokazuju bliži pogled na nadolazeći film 'Decibel'. Lee Jong Suk koji se vraća nakon otpuštanja iz vojske izgleda zgodno i superiorno u mornarskoj uniformi, kao i s idolom-glumcem Cha Eun Wooom.

(Foto: Herald Pop | Megabox Plus M)
'Decibel' s Lee Jong Sukom, Kim Rae i Cha Eun Woo u glavnim ulogama snimili prve fotografije + film dobio eksplozivno ulaganje u filmsku industriju

U međuvremenu, Kim Rae Won i Jung Sang Hoon pokazuju svoje stroge i vrijedne strane u teškim situacijama. Predstavljeni su i likovi Park Byung Eun, Lee Sang Hee i Jo Dal Hwan.Osim fotografija, javnost je podijelila još jednu dobru vijest za film. 'Decibel' je započeo predbilježbu za ulagače putem K-content platforme za ulaganja. Navedena platforma uspješno je regrutirala dva megahit K-filma ove 2021., 'Sinkhole' i 'Miracle'.

TAKOĐER VAM SE MOŽDA SVUDJETI: Gong Yoo, Park Hyung Sik i više glumaca K-drame trebali bi se vratiti na ekrane u drugoj polovici 2021.

Megabox Plus M za distribuciju 'decibela'

Novi film Lee Jong Suka otvorio je mogućnosti ulaganja za potencijalnu publiku više od prethodnih filmova zbog želje potrošača da pogledaju film. Produkcijski tim filma rekao je da su prethodnih mjeseci bili preplavljeni upitima domaće i strane publike.

(Foto: Herald Pop | Megabox Plus M)
'Decibel' s Lee Jong Sukom, Kim Rae i Cha Eun Woo u glavnim ulogama snimili prve fotografije + film dobio eksplozivno ulaganje u filmsku industriju

Rečeno je da 'Decibel' ima ukupne proizvodne troškove od 12 milijardi KRW. Osim cjelokupnog seta, film je prilično skup jer će se u filmu pojaviti neke od najvećih i talentiranih zvijezda. Rečeno je da je solidna glumačka postava jedan od čimbenika koji privlače investitore.

U međuvremenu, vodeći korejski distributer Megabox Central Plus bit će zadužen za distribuciju filmova i implementirati visoku inozemnu prodaju autorskih prava.

Kadrovi su pušteni kao predjelo obožavateljima, a ujedno i kako bi se gledateljima razglasilo da 'Decibel' konačno dolazi u kina!

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Izgled! Lee Jong Suk, Kim Rae Won zadirkuju obožavatelje razigranim fotografijama iza kulisa filma 'Decibel'

Za sada još nema potvrđenog datuma izlaska akcijskog trilera.

Povratak Cha Eun Wooa na ekran: 'Decibel' i 'Otok'

'Decibel' je filmski povratak Cha Eun Wooa nakon dugo vremena, a on je u jednom od intervjua za časopis rekao da je bio izazvao ulogu svog lika u filmu. Očekuje se da će se član ASTRO-a vratiti na male ekrane s 'Otokom'.

Jeste li uzbuđeni što vidite Lee Jong Suka, Kim Rae Won i Cha Eun Woo u jednom kadru? Javite nam se u komentarima!

Za više vijesti i ažuriranja o K-dramama, K-filmovima i slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.
Napisao Shai Collins.