Daniel Radcliffe i djevojka Erin Darke upoznali su se prošle godine na snimanju biografskog filma Allena Ginsberga 'Kill Your Darlings'. Od tada su najbolji prijatelji i ljubavnici.

'Trenutno izlazim s najboljom prijateljicom', rekla je ranije britanska zvijezdanarodu intervjuu. 'A to je, mislim, onako kako bi trebalo biti.'

Kako je uopće započela romansa Radcliffea i Darkea?Svjetska zvijezda otkrila je da su se 'odmah složili'.

'Bila je to jedna od onih trenutnih stvari kada si kao, 'Oh, stvarno mi se sviđa ova osoba', rekao je Radcliffe Parada u nedavnom intervjuu. 'Samo ste povezani s nekim, a onda vam je odjednom nevjerojatno lako razgovarati s njim. Bila je to jedna od takvih situacija.'

Zvijezda 'Što ako' također je otkrila da je 'lakoća u razgovoru' koju je imao s Darkeom jedna od stvari koja mu se sviđala u vezi.

'Nisam previše opuštena osoba puno vremena. Ali u našem razgovoru postoji opuštenost', objasnio je Radcliffe.

Nije se mogao suzdržati i ne šiklja, rekavši da u njegovoj vezi s Darkeom 'nema truda'.

Dodao je: 'Totalno teče. To je divna stvar.'

Nadalje, izgleda kao da je biti djevojka Daniela Radcliffea slatka stvar.

Budući da je odrasla u kućanstvu s roditeljima koji su ljubavnici i najbolji prijatelji u isto vrijeme, bivša dječja zvijezda 'Harryja Pottera' ima vrlo visoka očekivanja i ideale kada je ljubav u pitanju.

'Moji mama i tata bili su najbolji prijatelji prije nego što su počeli izlaziti, a sada su u braku 30-ak godina', rekao je 25-godišnji glumac za People u prethodnom intervjuu.

Iako smatra da je 'ljubav općenito teško postići', svjetska zvijezda svoja velika očekivanja od nje ne krije.

Prethodno je rekao za People: 'Ako uspijete doći do točke u kojoj izlazite ili se vjenčate s nekim koga smatrate svojim najboljim prijateljem, to će uspjeti.'

Nastavite čitati Kiltandkeeley kako biste saznali koji će korak Daniel Radcliffe i djevojka Erin Darke poduzeti sljedeći u svojoj vezi.