U filmu 'Evo dolazi Jang Bo Ri' Keum Bo Ra je udario Han Seung Yeona po leđima.

Na 8thepizoda MBC vikend drame 'Evo dolazi Jang Bo Ri' emitirana 4. svibnjath, Keum Bo Ra koji ima ekstremne probleme s prehranom imao je kćer Ka Eum (koju glumi Han Seung Yeon) koja je završila studij u SAD-u i vratila se.

Han Seung Yeon se nije vratila s elitnog studija u inozemstvu, ali Keum Bo Ra se potrudila jer je bila toliko glupa i poslala ju je napola nasilno. Han Seung Yeon je također odustao od ovoga i podvrgnut je plastičnoj operaciji kako bi se vratio u zemlju.Han Seung Yeon je prošao kroz veliku operaciju, a Keum Bo Ra i Oh Chang Suk bili su uglavnom iznenađeni. Han Seung Yeon je odustala od učenja i vratila se zauvijek, a budući da je trošila novac lijevo-desno, bilo je najmanje deset kolica za utovar svega što je kupila. Keum Bo Ra je bila toliko uznemirena da je počela tući Han Seung Yeona.

Han Seung Yeon je bila toliko puna sebe da je mislila da je vole svi muškarci na svijetu. Ona je puna luksuza i koristi njegovu majku Hwa Yeon (koju glumi Geum Bo Ra) kao izvor novca i najmlađa je kći koja uvijek stvara probleme.

Ova scena je snimljena u međunarodnoj zračnoj luci Incheon, a Keum Bo Ra je nekoliko puta udario Han Seung Yeona po leđima dok su se igrali mačke i miša kako bi stvorili scenu.

Nakon što je završio glumu, Han Seung Yeon je rekao: 'Uspio sam prekinuti glumu zbog starijih glumaca koji su došli na set kao moja obitelj. Osjećao sam da trebam još više raditi' i nasmiješio se.

U budućnosti će Han Seung Yeon pronaći posao koji mu se sviđa i uznemirio je Dong Hooa (kojeg glumi Han Jin Hee) i Hwa Yeon jer će pokazati novu stranu sebe.