'Dr. Romantične 2' zvijezde Lee Sung Kyung i Kim Min Jae visoko su postavile ljestvicu dok su dokazale svoju svestranost kao izvođača.

Na Instagramu Lee Sung Kyunga, manekenka na pisti koja je postala glumica iznenadila je svoju legiju obožavatelja vatrenom plesnom suradnjom uz 24-godišnjeg glumca.

Ovim je dvojac pokazao svoje zapanjujuće poteze u Neyo i Jeremihovoj 'U 2 Luv'.Podijeljeno na Youtube kanalu Lee Sung Kyunga, pod naslovom 'Biblee X Real.be - Dance Visual Film,' impresivne plesne pokrete koreografirali su Yeojin i Junho Lee, dok je zapanjujuće vizuale snimila Sunny Lee.

Kao što svi znamo, naslov videa na Youtubeu se odnosi na njihove društvene mreže... @heybiblee za glumicu 'Rekord mladosti', i @real.be je Instagram račun Kim Min Jae.

Osim plesnih vještina, elegantni par oblači usklađenu sivu majicu s kapuljačom i jogger hlače kako bi upotpunio šarenu pozadinu.

ČITAJ VIŠE: Lee Sung Kyung najnoviji je brand ambasador za Famous Clothing Line Frontrow

Korisnici interneta reagiraju na plesnu suradnju Lee Sung Kyunga i Kim Min Jae

Nije iznenađenje kako su ovi glumci oduševili sve dok su obožavatelji hvalili njihovu plesnu suradnju.

Na Twitteru je jedan obožavatelj istaknuo da su Lee Sung Kyung i Kim Min Jae točne definicije #bestfriendgoals.

Isto vrijedi i za drugog korisnika koji je ponovio istu misao i opisao ih kao 'multitalentirane najbolje prijatelje'.

S druge strane, pojedinac je spomenuo da bi dvojac trebao zajedno glumiti u novoj drami.

Podsjetimo, i Lee Sung Kyung i Kim Min Jae pojavili su se u dramskoj seriji 'Dr. Romantic 2' uz Han Suk-Kyu, Ahn Hyo-Seop , i Kim Joo-hun.

30-godišnja glumica glumila je Cha Eun-Jae, perfekcionističku liječnicu koju su njegovi kolege liječnici odbacili zbog njezine problematične prošlosti, dok je glumac 'Iskušenog' tumačio lik vješte medicinske sestre po imenu Park Eun- Tak.

Osim njihove nedavne plesne suradnje i pojavljivanja u hit SBS seriji, Lee Sung Kyung i Kim Min Jae također su glumili u romantičnoj komediji Love+Sling iz 2018.

Trostruka prijetnja industrije zabave

Oba glumca ističu se izvan glumačke industrije jer su strastveni prema plesu i glazbi.

Podsjetimo, zvijezda 'Vile dizanja utega Kim Bok-Joo' radila je uz razne glazbenike.

Prije svog glumačkog debija, Lee Sung Kyung počela je kao scenska pjevačica. Njezin omiljeni žanr uglavnom su balade, akustična glazba ili mjuzikli dok pokazuje svoj anđeoski glas.

Zanimljivo je da glumica 'Sira u zamci' iznenađuje svoje obožavatelje nastupima uživo i obradama pjesama, što se vidi na njezinim nalozima na društvenim mrežama.

Baš kao i njezina najbolja prijateljica, Kim Min Jae također je sudjelovala u nekoliko OST-ova i projekata s različitim glazbenicima.

Svojim izgledom dječaka s cvijećem, 'Feng Shui' glumac postao je jedan od prve generacije pripravnika CJ E&M.

Time se prvi put pojavio kao reper tijekom svog debija 2014. Iste je godine okušao sreću u glumi i glumio u korejsko-vijetnamskoj drami 'Forever Young', nakon čega je uslijedio kratki boravak u 'I Need Romance 3.'

ČITAJ VIŠE: Kim Min-Jae kao Park Joon Young govori o nedavnoj drami 'Voliš li Brahmsa?'