Zbližavajući se s Joon-wooom, Mi-jo je shvatila strašnu istinu da ima vrlo osobnu vezu s mladićem. To otvara razna filozofska pitanja o tome koje odgovornosti besmrtna žena ima prema društvu u cjelini ili prema svojim prijateljima. Također se pitamo kakve strahove Mi-jo može opravdano imati o svijetu oko sebe u svjetlu svega ovoga. jao, 'Ljubav za tisuću više' na kraju se samo bavi izrazito manje zanimljivim romantičnim kutom svega ovoga.

Moram priznati da mi je ponekad zbunjujuće kako se web-drame mogu suočiti s tako očito jakim konceptima, samo da bi predvidljivo imale neodoljiv završetak jer ne postoji mogući način da se pozabave svim pitanjima koja su predstavljena. I stvarno, produkcijski tim se ovdje niti ne trudi. Velik dio posljednje epizode usredotočen je na rap koncert. Nemam ništa protiv rap - iskreno, soundtrack je jedna od jakih strana 'Ljubav za tisuću više' . Samo, ovdje se događalo još toliko toga što nije bilo ispravno riješeno.

Na primjer, što bismo trebali napraviti od tog zlokobnog otkrića u posljednjem trenutku o Jasonovoj pozadinskoj priči? Ili čak na svjetovnoj razini, zašto Yeon-ji tako dobro podnosi odbijanje nakon što je tako dugo bila usredotočena na njega? Nije čak ni dobila pravu odbijenicu - Joon-woo se samo nekako šamara bez odgovora, kao što je njegova navika, jer osim povremenih trenutaka ljubaznosti, on zapravo nikad ne kaže ili ne učini ništa osim da se ponaša grubo.Mi-joinu privlačnost kao vodeće dame puno je lakše raščlaniti jer...pogledajte je. Pogledajte samo one prekrasne odjeće koje nosi u svakoj epizodi. Kako to nije stvar u stvarnom svijetu? Nisu deplasirani ili nešto slično u modernom okruženju. Eto kako izgledaju super, da je možemo vidjeti na rep koncertu, samo radi svoj posao na ulici ili što već i sve to izgleda potpuno normalno i besprijekorno.

Siguran sam da sam već davao ove komentare. Što je, pretpostavljam, glavni središnji problem 'Ljubav za tisuću više' . Dobri dijelovi su toliko dobri da jednostavno poželim da je produkcijski tim stavio istu razinu zamršenih detalja u cijelu priču. Zašto se uopće zamarati cijelim kutom besmrtnosti ako ne namjeravate ništa učiniti s njim? Samo napravi od Mi-jo modernu djevojku koja voli old school stvari. Reperi to također mogu shvatiti, siguran sam.

Izvor: HanCinema