Kraj glavne priče stigao je u ' Romantična doktorica, učiteljica Kim ' i dok su neki od njegovih izbora pametni, uglavnom se čini kao prenagljeni zaključak na teme za koje je trebalo malo više. S druge strane, ako ste se veselili borbi šaka između Yoon-wana i Učiteljice Kim, možete to izbrisati sa svoje liste želja. Sve u svemu, kraj pruža ono što bi razumno mogao sasvim dobro.

' Romantična doktorica, učiteljica Kim ' je kao serija prilično fokusirana na emocije i moralne borbe. Nije u svakom trenutku radio najbolje u tome, a o napuštanju njegovih najizazovnijih koncepata govorio sam mnogo puta prije. Bez obzira na to, njegovi tvorci i dalje pokušavaju zadržati ovu stalnu temu, a pritom popuštati komercijalnim zahtjevima. Posljednja epizoda je kulminacija glavne moralne borbe i predstavlja poraženog negativca.Yoon-wan ( Choi Jin-ho-I ) nije bio zanimljiv antagonist i žao mi je izgubljenog potencijala glumca i moralne borbe koju bi donio netko manje crtani. Mislim da je njegov tihi poraz prikladan i drago mi je što ne ulazimo u proces njegovog pada, ali osjećam da nekome tko je svojim djelima preuzeo toliki dio serije treba više vremena i pažnje. Pretpostavljam da kreatori to jednostavno izbjegavaju zbog jednostavnosti njegovog lika.

Postoje i druge teme koje se ne obrađuju, poput In-beomove ( Yang Se-jong ) promjene karaktera i njegovo ciljano zlostavljanje Yeon-hwa ( Seo Eun-su ). Ne postoji način na koji bi se to moglo riješiti u tako kratkom vremenu, ali bi bilo dobro zatvoriti. Umjesto toga dragocjeno vrijeme odlazi na krajnje nepotrebnu strah od ozljeda za Učiteljicu Kim ( Han Seok-Kyu ). Epizoda se bori između ubacivanja novih stvari kako bi gledatelji gledali do kraja i zatvaranja nekih starijih točaka radnje.

Što se tiče raznih stvari koje se zatvaraju, lijepo je vidjeti da se to događa iako bi ih većina drama napustila. Pitanje dr. Moona ( Tae In-ho ) prijevara se vraća i konačno saznajemo za iznenađujuće nedramatičnu prošlu vezu između predsjednika Sina ( Joo Hyeon ) i učiteljica Kim. Možda je u ovom posljednjem bilo više, ali nedostatak vremena je to promijenio.

Ostavljam glavnu priču 'Romantic Teacher Doctor Kim' s pomiješanim osjećajima. Serija je definitivno manjkava i kao gledatelj jako sam razočaran vidjeti kako pada iz svoje rane grace. Kao recenzent koji zna kako ova industrija tretira priče i kako ocjene utječu na to, razumijem zašto se neki problemi nisu mogli izbjeći, ali ipak smatram da je pisanje problematično. Na kraju dana, serija je zabavna, dobro odglumljena i nudi ono što većina gledatelja želi pogledati.

' Romantična doktorica, učiteljica Kim ' je režirao Yoo In-sik , napisao Kang Eun-kyeong i značajke Han Seok-Kyu , Yoo Yeon-seok , Seo Hyeon-jin i Kim Hong-pa .

Izvor: HanCinema