EXO Sehun je dospio na naslovnice nakon što se konačno dugo očekivano pojavio u 4. epizodi 'Now, We Are Breaking Up'!

Čitajte dalje da biste saznali više.

'Sad, We Are Breaking Up' premašio osobni rekord gledanosti

Sa svojom sve većom slavom u domaćim i međunarodnim gledateljima, Song Hye Kyo i Jang Ki Yong 'Now, We Are Breaking Up' nastavlja svaki tjedan postizati novu gledanost.Ljubavna drama Song Hye Kyo i Jang Ki Yonga 'Sad, We Are Breaking Up(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram)

Tijekom posljednjeg emitiranja, koje je emitirano 20. studenoga, 'Sad, We Are Breaking Up', četvrta epizoda zabilježila je prosječni postotak od 7,9, nove brojke koje su nadmašile prethodni rekord od 7,3 posto tijekom treće epizode.

Drama je također u jakoj konkurenciji s MBC-jevim 'The Red Sleeve Cuff' u kojem glume Junho iz 2PM i Lee Se Young. Serija je također imala impresivnu ocjenu od 7,5 posto na svojoj 4. epizodi.

Sada se rastajemo, epizoda 4(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram)

Zbog velike potražnje, nova melodrama SBS-a navodno će biti prepuna zanimljivijih zapleta u nadolazećim epizodama. Drama je već tijekom prve epizode zadovoljila publiku, a očekivanja se povećavaju svakim tjednom kako priča napreduje, a pojavljuju se novi likovi.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: 'Sad, We Are Breaking Up' Epizoda 4: Choi Hee Seo otkriva Jang Ki Yongove osjećaje za Song Hye Kyo

EXO Sehun zapalio internet nakon svog uspješnog debija u Kdrami u filmu 'Sad, We Are Breaking Up'

Dugo očekivano vrijeme na ekranu za Sehuna iz EXO-a dogodilo se u 4. epizodi 'Now, We Are Breaking Up'. Glumac idol urodio je u ulogu Hwang Chi Younga, jedinog sina gospodina Hwanga (Joo Jin Mo) i Hwanga Chi Sookov (Choi Hee Seo) mlađi brat.

Njegov karizmatični ulazak plijenio je pozornost gledatelja, čineći im oči zalijepljene na ekranu tijekom Sehunove glumačke izvedbe. Idol-glumac pokazao je svoje impresivne glumačke poteze u kojima su uživali obožavatelji. Čak i prije emitiranja epizode, #ActorSehun se već našao na popisu trendova diljem svijeta. Iako je većina obožavatelja vidjela njegovu glumu kroz glazbene spotove EXO-a, mnogi su pohvalili Sehunov razigrani nastup sa Song Hye Kyo.

Sada kada je član EXO-a svoj veliki ulazak u dramu, iščekivanje je usredotočeno na razvoj njegovog karaktera i kemiju s drugom glumačkom ekipom. Sehunova prisutnost u filmu 'Sad, We Are Breaking Up' zainteresira mnoge.

EXO(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram)

Službena stranica drame na Instagramu podijelila je fotografiju na kojoj Sehun drži svoj scenarij, signalizirajući njegov proboj kada je postao glumac u usponu.

U međuvremenu, gledajte epizode 'Sad, We Are Breaking Up' svakog petka i subote u 22:00 (KST) na SBS-u.

Također možete gledati Oh Sehun u nadolazećem filmu 'The Pirates: Goblin Flag', koji bi trebao biti prikazan u kinima u veljači 2022.

TAKOĐER VAM SE MOŽDA SVUDJETI:EXO Sehun će se konačno pojaviti kao Hwang Chi Hyung u 4. epizodi 'Now, We Are Breaking Up'

Što možete reći o Sehunovom prvom pojavljivanju u SBS-ovoj 'Now, We Are Breaking Up'? Podijelite svoje mišljenje s nama u komentarima!

Za više vijesti i ažuriranja o K-dramama, K-filmovima i slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisao Shai Collins.