Farrah 2: Backdoor And More izlazi 13. veljače nakon što je Farrah rekla da je njezina prva seksualna snimka 'uništila moj život'. I samo da dodamo još više svom smiješnom ponašanju, Farrah je za In Touch Magazine rekla da je bila 'drogirana i silovana' kada je promovirala Backdoor Teen Mom! Ipak, to nije spriječilo Farrah da se ponovno seksa pred kamerom s kolegom Jamesom Deenom koji drugi put prolazi kroz svu bol s Farrah 2!

Farrah Abraham je najveći lažljivi licemjer kojeg sam ikad pratio. Farrah je više puta plakala na Terapiji za parove i stalno se kune da je Backdoor Teen Mom procurila i uništila joj život. Ali svaki put kada Farrah nešto kaže, učini nešto što potpuno negira ono što ona kaže. Whaen Farrah je plakala na Couples Therapy, a već je radila s Vivid Entertainmentom da objavi svoju drugu seks snimku, Farrah 2 Backdoor And More! Iako Farah tvrdi da snimka nije nova i da je stara dodatna snimka Backdoor Teen Mom, Vivid Entertainment poriče tu tvrdnju.

Druga Farrahova pornografija, Farrah 2: Backdoor And More, nije samo dodatak BackDoor Teen Mom. To je potpuno nova snimka seksa s Dames Deen i ovaj put nas Farrah NIKAKO ne može pokušati uvjeriti da je snimka 'procurila'. Farrah ne može nastaviti lagati. Oni su jednostavno previše dokaza protiv nje da bi potkrijepili njezine tvrdnje. Farrah je djevojka koja je plakala seks snimku!Farrah je rekla o svojoj prvoj snimci:

'To je otežavalo imati prijatelje i privatni život te vjerovati obitelji, za koju smatram da me koristi za novac. Da sam se vratio u prošlost, ne bih to učinio. Snimka seksa uništila mi je život.'

LAŽLJIVAC! Njezine se laži nastavljaju na i izvan terapije za parove dok se Farah šali iz emisije.

Da nije bilo saznanja da je Farrah lagala o svojoj vezi da bi bila na terapiji za parove, petlja o detaljima svoje seksualne snimke i sada zapravo objavljuje još seks snimci, publika bi zapravo mogla imati mrvicu simpatije za Abrahama.

Ali Farrahine laži čine predstavu dostojnom gledanja. Razgovor o tome kako je 'seksualno depresivna' i kako je njezina situacija sa snimkom seksa toliko bolna tjera gledatelje na Couples Therapy da se zapuše. Sinoć je dr. Jenn imala privatni razgovor s Abrahamom bez kamera na Terapiji za parove, a samohrana Teen Mom i doc izašli su davši do znanja ostalim glumcima u Terapiji za parove da je Farrah bila 'užasne stvari'.

Farrah je plakala. Ali ostala je mama o svom problemu iz pravnih razloga. Očito je Farrah 'potpisala veliki ugovor' kojim joj je zabranjeno da govori drugima o problemima u Terapiji. Dakle, Farrah nije u paru i ne može biti iskrena. Pa koja je svrha terapije?!

Drugim članovima glumačke ekipe je dosta Farrah. Ona odvraća grupu od traženja pomoći koja im je potrebna. Zaručnik Taylora Armstronga priznao je da se ni na koji način ne može povezati s Farrah jer jednostavno ne osjeća da je ona poštena.

No, najbolje priznanje dala je Whitney Mixter, koja je opisala Farrah bez dečka, lažljivu Farrah kao ništa više od 'pile u sobi' ako zapravo ne može na bilo koji način doprinijeti grupi.

Pa kako je Farrah došla na terapiju za parove? Pa, trebala se pojaviti s dečkom Brianom Daweom, koji tako očito jedva poznaje Farrah. Kad se 'dečko nije pojavio rekla je:

'I tako sam, kao, nekako u šoku. Očito sam, kao, sam i svi imaju nekoga ovdje pa sam nekako, kao, tužan zbog toga.' U redu, ona je malo manje obrazovana od većine ljudi, ali njezine suze i stanke su bile vrlo uvjerljive... da nije ovo priznanje od Dawea:

'Doveo sam se u ovu situaciju jer sam razmišljao samo o profitu koji ću ostvariti radeći ovaj show. To je bilo pogrešno', rekao je Dawe Starkazam .

'U zatiljku sam shvatio da ne mogu sudjelovati u TV emisiji koja bi dodatno iskorištavala Farrah i gdje bih morala lagati da bih bila uključena.'

DJ nastavlja cijepati Farrah. 'Farrah mi je rekla da lažem mreža i reci im da je veza stvarna... Izašao sam iz sigurnost i donio odluku koja je promijenila život da se založim za ono u što vjerujem i odbijem ček koji ću dobiti za nastup u ovoj emisiji.'

Brian je također objasnio da je ona u emisiji lažirala njegove scene. U traileru Farrah razgovara telefonom, ali Brianov glas je misteriozno izostavljen. Ova djevojka će učiniti sve za plaću i slavu.

Lažni dečko čak ima i pravu djevojku! Djevojka prekida šutnju govoreći o tome kako je Farrah izmanipulirala cijelu priču sa svojim dečkom da bi bila na terapiji za parove.

Djevojka kaže, 'nakon što je prisustvovao događaju koji je Brian DJ-irao, Farrah je od svog agenta dobila broj njegovog mobitela i odmah ga počela pitati hoće li biti zainteresiran za reality show .'

Ona nastavlja: 'Nakon što se suočila s Brianom da ima lažna veza biti na Terapija za parove , posjeo me i sve objasnio.'

'Bila sam šokirana i očito nisam znala što da kažem, ali on me uvjerio u njihovo veza je bila lažna i samo poslovni dogovor koji će im pomoći u karijeri.'

'U početku je bilo teško podnijeti, ali vjerovao sam mu.'

Djevojka govori o odbacivanju Briana na aerodromu promijenivši mišljenje o laži:

'Samo sam plakala. Nisam znao što će se dogoditi. Bilo je tako teško. No, srećom, predomislio se i odlučio odustati... Nazvao me i rekao mi da to ne radi. Bilo je slatko.'

Uz 13. veljačethnjeno oslobađanje 2ndseks snimka, Farrah 2: Backdoor and More, koliko dalje Farrah može odvesti svoje laži?