ABC je možda otkazao seriju 'Zauvijek', ali online peticija i dalje dobiva sve više pristalica što je potaknulo glasine da bi seriju mogla spasiti druga mreža.

Kako je izvijestio IB Times , ABC je odlučio otkazati 'Zauvijek' nakon samo jedne sezone jer nije ispunio očekivanja studija. Web stranica je objavila da obožavatelji smatraju da nije kriva priča već nedostatak marketinga u dijelu mreže.

'U današnje vrijeme postoji veliki nedostatak izvrsne televizije', napisao je navijač za 'Forever's' Facebook stranica.''Zauvijek'' je onaj koji zaslužuje još jednu priliku i bolji marketing kako bi doveo više gledatelja. To je dragulj emisije i ne bih volio vidjeti da je odbačen samo zato što nema dovoljno ljudi koji zna za njegovo postojanje.'

The online peticija za povratak 'Forever' trenutno ima preko 27.000 navijača.

Producent emisije Matt Miller uzeo je Cvrkut kako bi najavili da se serija šopingira, dajući nadu obožavateljima ABC serije.

»U ovom trenutku nema ništa novo za prijaviti. Warners aktivno kupuje show, ostanite s nama sljedeći tjedan.'

Ioan Gruffudd nedavno je objavio iskreno otvoreno pismo na svom Instagram računu nakon vijesti o otkazivanju.

'Večeras sam, kao što svi sada znate, primio telefonski poziv za koji sam se nadao da ga neću primiti, a da budem iskren, stvarno ga nisam očekivao', napisao je.

'Znao sam da gledanost nije bila velika, ali sam također znala da se i studio i mreža sviđaju emisiji i naravno da ima nevjerojatnu bazu obožavatelja... pa sam mislio da imamo prilično dobre šanse. Ali nažalost ne, ovaj put karte nisu podijeljene u našu korist.'

'Show business je takav - dovraga, život je takav - odjašeš do vrha vala i onda se opet srušiš', dodao je.

Uključite se za više vijesti iz serije 'Forever' i ažuriranja glumačke ekipe.