Postoji samo nešto u korejskoj ljepoti i modi zbog čega to želimo slijediti. Ne radi se samo o njihovom prekrasnom stilu i sjajnoj staklenoj koži, već i o njihovim frizurama.

Evo 4 frizure inspirirane K-dramom koje biste trebali isprobati u ovoj 2020. za potpunu transformaciju kose:

1. 'VRŠNI ČVOR'Poznata i kao neuredna punđa, ovo je jedan od stilova korejskih djevojaka. Ovaj stil je ažurirana verzija stare školske punđe balerina. Umjesto da vam se nalazi na stražnjem dijelu glave, strateški je postavljen na vrh s nekoliko labavih pramenova koji se prelijevaju oko vašeg lica. Ovaj stil je jednostavan za izradu i savršen je za one vruće, ljetne dane ili kada ste u žurbi ili ste samo pomalo lijeno raspoloženi.

Kako to učiniti: Skupite kosu i napravite punđu na vrhu glave. Zavežite ga tankim držačem za rep i učvrstite s par ukosnica. Strateški olabavite nekoliko pramenova za taj lijep izgled bez napora.

2. DUGI VALOVI S PRASTIM PRASKOM

Dugi bobovi su trenutno u trendu, ali dugokose dame K-drama sigurno nas tjeraju da poželimo izrasti kosu i učiniti je ponovno dugom. Duga i valovita kosa je još više u stilu K-drame s tim tankim šiškama koje uokviruju lice. Ako već imate dugu kosu i ne želite riskirati da se ošišate ili je planirate izrasti, ovaj stil je prikladan za vas.

Kako to učiniti: štapićem za uvijanje ili valjcima uvijte kosu u labave valove. Zatim ispeglajte šiške peglom za kosu. Pramenove najbliže licu možete pričvrstiti iza ušiju ili sa strane glave slatkim ukosnicama za uglađeniji izgled.

3. KRATKI BOB SA TANKIM, PUNIM ŠIŠKAMA

Ako je vaša kosa trenutno dužine do brade, ova k-drama frizura je prikladna za vas. Potrebno je samo malo volumena i malo uokvirivanja. Jeste li ikada primijetili da su frizure većine korejskih glumica uvijek savršeno uokvirene na njihovim licima? Ovaj izgled je prikladan da izgledate kao da imate mršavo lice.

Kako to učiniti: Koristite okruglu četku i sušilo za kosu za oblikovanje i dodavanje volumena kosi i šiškama. Učinite to s kosom okrenutom naopako. Ovom tehnikom korijen kose se automatski podiže s tjemena, dajući vašoj kosi više volumena.

4. VALOVITA KOSA DO RAMENA

Čini se da Kpop pjevačice i Kdrama glumice imaju talent da čak i najjednostavnije frizure koje ne zahtijevaju održavanje izgledaju elegantno i elegantno. Ova frizura do ramena, na primjer. Malo je odmaknut od centra sa samo malo vala za volumen.

Kako to učiniti: svježe opranu kosu razdijelite po sredini i počešljajte je kako biste uklonili sve zapetljane. Dok je još vlažna, odvojite polovicu kose od lica i pričvrstite je ili pričvrstite sa strane. Nakon nekoliko sati, ili kada je kosa suha, otresite je.

Pa što čekaš? Posjetite svoj omiljeni salon i nabavite frizuru Korean Drama o kojoj ste oduvijek sanjali!