Od glumice početnika, Go Min Si dokazuje da je među Hallyuinim zvijezdama u usponu s nekoliko blockbuster Kdrama pod svojim imenom.

Ova 26-godišnja ljepotica ističe se nakon što je dobila ulogu Park Gul Mi u Netflixovom 'Love Alarm' i mega-hit distopijskoj seriji 'Sweet Home' s Lee Do Hyunom, Song Kangom, Lee Si Youngom i drugima.

Zbog svog vrhunskog glumačkog umijeća imala je svoju prvu glavnu ulogu u KBS-ovoj melodrami 'Youth of May' koja je ujedno i njezin projekt ponovnog okupljanja s Lee Do Hyunom.Mladost May Lee Do Hyun i Go Min Si(Foto: KBS Instagram)

Dok je dvojac glumio braću i sestre u seriji trilera, Go Min Si i 26-godišnji glumac igrali su uloge ljubavnika čija je romansa suprotna svim izgledima.

ČITAJ VIŠE: Zvijezda 'Youth of May' Go Min Si zasljepljuje u modnoj odjeći za modnu pistu za Vogue Korea + govori o svom liku Kim Myung Hee

Zanimljivo je da se glumica nedavno pojavila u misterijskom trileru Kdrama 'Jirisan' uz Hallyu zvijezde Jun Ji Hyun, Ju Ji Hoon i nagrađivane glumce Sung Dong Il i Oh Jung Se.

Iako je kratko boravila u seriji glumeći lik rookie čuvara parka, Lee Da Won, definitivno je ostavila dojam, zabavljajući gledatelje svojim impresivnim talentom.

Dali si znao? Go Min Si režirao je nagrađivani kratki film

Idi Min Da(Foto: Novosti1)

Osim glumačke karijere, Go Min Si je imala svoj redateljski debi za kratki film 'Parallel Novel', objavljen 2016. godine.

Film je odnio glavnu nagradu tijekom Three Minutes Film Festivala, a pojavila se i kao glavni lik filma.

Go Min Si neto vrijednost 2021.: Ovako zvijezda 'Sweet Home' zarađuje svoje milijune

Idi Min Da(Foto: Go Min Si službeni instagram (gominsi))

Može se reći da je 26-godišnja zvijezda postigla mnogo u industriji za pet godina otkako je debitirala.

Osim svoje prve nagrade, Go Min Si je također osvojila kategoriju za najbolju novu glumicu na dodjeli SBS Drama Awards 2019. za ulogu u 'Secret Boutique'.

Sa svojim dugim popisom drama i postignuća, ona sada zarađuje milijune kao slavna osoba.

Prema popularnetworth.com, neto vrijednost Go Min Si kreće se između 1 milijun i 5 milijuna dolara, a veliki dio dolazi od njenog pojavljivanja u filmovima, filmovima i preporukama.

Na svojim društvenim mrežama, zvijezda 'Love Alarm' dijeli ažuriranja, možda iz njezine nove Kdrame, reklame i još mnogo toga.

Go Min Si je ambasador brenda outdoor brenda Nepa Korea, koji je i sponzor tvN-ovog 'Jirisana'.

Osim toga, ona je i zaštitno lice beauty brenda Clio i J.Estina Bag.

Go Min Si je radila kao organizatorica vjenčanja prije nego što je postala glumica

Idi Min Da(Foto: Go Min Si Official Instagram)

Kao i druge slavne osobe, Go Min Si imala je prilično skromnih početaka prije nego što je postala jedna od talentiranih južnokorejskih glumica.

U intervjuu za Arirang K-Pop 2017. spomenula je da je prije dvije godine radila kao organizatorica vjenčanja.

Međutim, dala je otkaz i ostvarila svoj san da postane glumica, pa se preselila u Seul i započela svoje putovanje.

Nažalost, za Go Min Si nisu uvijek duge i leptiri jer je na početku svoje karijere radila u kafiću.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: 'Youth of May' Update 2021: Što je sljedeće za zvijezde u usponu Lee Do Hyun, Go Min Si, Lee Sang Yi i Geum Sae Rok

KDramastars posjeduje ovaj članak

Geca Wills je ovo napisala