Davno prije K-Draminih glumaca sljedeće generacije, Gong Hyo Jin je vjerojatno bila jedna od ženskih glavnih uloga u OG-u koja je dominirala Hallyu svijetom.

Do sada je svojim impresivnim glumačkim umijećem definitivno mogla nasmijati i rasplakati svakog gledatelja.

Od serija s najboljim rejtingom do sveobuhvatnih prestižnih ceremonija dodjele nagrada, njezina prisutnost u industriji zabave se jako osjeća pa je stoga dobila titulu 'kraljice romantične komedije'.Južnokorejska ljepotica jedna je od višestrukih glumica u zemlji, koja se pojavljuje u nekoliko zapaženih drama, od dobre stare romantične komedije do indie i misterijskih filmova.

Gong Hyo Jin naglo je porasla svoju slavu nakon što je glumila u filmu 'Crush and Blush' iz 2008. godine nakon čega su uslijedili Kdrama 'Pasta', megahit 'U redu je, to je ljubav' i njezin nedavni 'When the Camellia Blooms'.

S više od dvije godine desetljeća karijere u showbizu, ne čudi kako fenomenalna glumica zarađuje golemu plaću po epizodi.

Gong Hyo Jin Neto vrijednost 2021: Koliko je točno nagrađivana glumica bogata?

Gong Hyo Jin(Foto: Gong Hyo Jin Instagram)

Prema izvješćima, zvijezda 'Jealousy Incarnate' jedna je od najplaćenijih južnokorejskih glumica u 2020., zajedno sa svojim kolegama zvijezdama Park Shin Hye i slavnom prijateljicom Shin Min Ah.

Navodno zaradi oko 33.400 dolara po epizodi, što znači da je 41-godišnja ljepotica prikupila milijune tijekom svoje karijere.

U međuvremenu, zvijezda 'Sizif: Mit' zarađuje 17.000 dolara po epizodi, dok glumica iz 'Hometown Cha-Cha-Cha' nosi 25.000 dolara po epizodi.

Zanimljivo je da taddlr.com navodi da Gong Hyo Jin neto vrijednost iznosi 2 milijuna dolara ove 2021.

Znači li to da je bogatija od svoje dvije kolege Hallyu zvijezde?

Prema celebritynetworth.com, neto vrijednost Park Shin Hye procjenjuje se na 8 milijuna dolara, dok je neto vrijednost Shin Min Ah milijun dolara.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Gong Hyo Jin vijori se zadivljujućom tetovažom dok krasi naslovnicu Harper's Bazaar Korea

Je li Jo In Sung doista inspirirao 'Kraljicu Rom-Coma' da ulaže u nekretnine?

(Foto: News1) Jo In Sung Gong Hyo Jin

Pitali ste se kako glumica troši svoje milijune? Očigledno je Gong Hyo Jin znala gdje uložiti svoj teško zarađeni novac.

Zvijezda filma 'Kad procvjeta kamelija' kupila je zgradu 2013. u Hannam-dongu za 3,7 milijardi vona, što je bila niska tržišna cijena u to vrijeme.

To je moderna peterokatnica u kojoj se nalaze tvrtke, uključujući i dizajnersku tvrtku.

U to vrijeme, obožavatelji su mislili da Gong Hyo Jin izlazi s njezinom kolegom iz serije 'It's Okay, That's Love', Jo In Sungom, budući da je i njegovo vlasništvo u tom području; međutim, to bi mogla biti samo slučajnost s obzirom na to da je Itaewon otmjena i moderna četvrt.

Štoviše, nagrađivana glumica također je kupila dvokatnicu u Seulu za 5,6 milijuna dolara i navodno se nalazi u blizini navodne bračne kuće Song Joong Ki i Song Hye Kyo.

Gong Hyo Jin pokreće tvornicu super magije

Gong Hyo Jin(Foto: Management Soop's Instagram) Gong Hyo Jin

Osim po svojim glumačkim vještinama i vrhunskim ugovorima o podršci, poznata je i po tome što je strastvena prema okolišu.

Time je Gong Hyo Jin suosnivao tvrtku Super Magic Factory, koja obnavlja odbačeni materijal kako bi ga pretvorila u novu umjetničku odjeću i dodatke.

ČITAJ VIŠE: Nova raznolika emisija Gong Hyo Jin 'Harmless From Today' objavljuje novi teaser koji prikazuje način života bez ugljika

KDramastars posjeduje ovaj članak

Napisala Geca Wills