Sada kada su se Son Ye Jin i Hyun Bin vratili u Južnu Koreju, moćni par suočava se s problemima u vezi s navodno rastućom obitelji.

Nakon njihovog vjenčanja sa zvijezdama 31. ožujka u slikovitoj Aston House u hotelu Grand Walkerhill u Seulu, kojem je prisustvovalo oko 300 gostiju, uključujući njihove prijatelje i obitelji, BinJin je proveo dvotjedni odmor u SAD-u.

28. travnja, par K-drame vraća se poslu i priprema svoj raspored nakon medenog mjeseca u inozemstvu. Međutim, obožavatelji i mediji s orlovskim očima tvrde da je Son Ye Jin trudna.Je li Son Ye Jin trudna?

Hyun Bin i Son Ye Jin(Foto: Korea Dispatch Instagram) Son Ye Jin i Hyun Bin

Tijekom dolaska u zračnu luku, Hyun Bin i Son Ye Jin bili su ophrvani obožavateljima i medijima koji su dočekali i pokušali baciti pogled na mladence.

Zanimljivo je da su zvijezde 'Crash Landing on You' pozirali i odgovorili na neka novinarska pitanja. Ipak, jedna od glumčevih izjava privukla je pažnju medija nakon što je progovorio o odjevnoj kombinaciji svoje supruge.

'Ye Jin-ova odjeća sada nije zgodna za slikanje', ljubazno je spomenula zvijezda 'Sjećanja Alhambre', kako citira jedan izlaz izazivajući nagađanja da bi Son Ye Jin mogla biti trudna.

Hyun Bin i Son Ye Jin(Foto: Korea Dispatch Instagram) Son Ye Jin i Hyun Bin

Tijekom dolaska u Južnu Koreju, glumica 'Thirty-devet' nosila je preveliki bijeli trenirku u kombinaciji s plavim širokim jogger hlačama i tenisicama.

U međuvremenu, Hyun Bin oblači plavu majicu na kopčanje, a svoj izgled završava udobnim tamnim hlačama i tenisicama.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Detalji vjenčanja BinJin: Otac Son Ye Jin emotivno pozdravlja Hyun Bina u njihovoj obitelji

Odjeća Son Ye Jin bila je u suprotnosti s njezinim izgledom u zračnoj luci tijekom njihova putovanja u SAD, koja je u to vrijeme nosila vrlo šik odjeću. Bijele blejzere spojila je s hlačama i štiklama. Može se reći da bi glumica ovaj put mogla tražiti udobniji izgled.

Osim toga, izdanje je također spomenulo da njihove agencije još nisu odgovorile na glasine o trudnoći.

Najvažnije informacije o putovanju na medeni mjesec Son Ye Jina i Hyun Bina

Vjenčanje Son Ye Jin i Hyun Bin(Foto : Vast Entertainment) Vjenčanje Hyun Bin i Son Ye Jin

Trebali su tjedni da BinJin proslavi medeni mjesec nakon spektakularne ceremonije, koju su mnogi nazvali 'vjenčanjem stoljeća'.

Prva stanica par je bila u Los Angelesu, gdje su ih okupirali željni obožavatelji koji su mladence željeli fotografirati i čestitati im vjenčanje.

Hyun Bin(Foto : Dispatch Korea) Hyun Bin (Foto : Dispatch Korea) Son Ye Jin

Zanimljivo je da je društvenim mrežama kružio video Hyun Bina na kojem se vidi kako štiti Son Ye Jina.

Njihova sljedeća stanica bila je u New Yorku, gdje su obožavatelji vidjeli dvojac u restoranu Atomix.

Kineski obožavatelj navodno je počastio Hyun Bina i Son Ye Jina u restoranu Sukiyaki u Velikoj jabuci tako što je platio njihov obrok prije nego što je napustio lokal.

Sretnom obožavatelju je navodno prišao glumac kako bi izrazio svoju zahvalnost i rekao: 'Hvala vam puno na svemu', kako je primijetio jedan utičnicu .

Sigurno je reći da se BinJin možda priprema za njihove nadolazeće rasporede.

Hyun Bin će se vratiti na velika platna s više projekata. Prvi je dramski film 'The Point Men' koji igra ulogu agencije NIS s Hwang Jung Minom, nakon čega slijedi povijesni akcijski film s Jeon yeo Bin za 'Harbin'.

ČITAJ VIŠE: Evo kako su reagirali Hyun Bin i Son Ye Jin nakon što ih je fan dočekao u NYC-u

KDramastars posjeduje ovaj članak
Napisala Geca Wills