Kim Myung Soo iz Infinitea, također poznat kao L, odabrao je svoju sljedeću dramsku ulogu. Pjevač idola glumio je indie rockera koji je postao idol pripravnik u 'Shut Up Flower Boy Band' i mladog So Ji Suba u horor romanu 'The Master's Sun'. Sljedeće će glumiti tajnika Gila, desnu ruku IT genija Cha Jung Wooa, u nadolazećoj drami 'Cunning Single Lady'.

Tajnik Gil nekoć je bio honorarni radnik u centru za igre. Od tih ranih dana bio je vjeran Cha Jung Woou, kojeg glumi Joo Sang Wook, a njegov je šef sada bogat čovjek.

Lukava slobodna dama s naslova zapravo je površna bivša supruga njegovog šefa, Na Ae Ra, koju glumi Lee Min Jung. Cha Jung Woo je tek bio student strojarstva kada se par prvi put upoznao. Brak nije bio tako lak kako je Na Ae Ra zamišljala da će biti i par se razveo. Odlučila je da će joj biti bolje bez njega.Ali stvari se nisu poboljšale za Na Ae Ra. Nakon što se brak raspao, život joj je postao još teži. Sanja da se ponovno zaljubi. Pa kad ponovno sretne svog bivšeg, a on je bogat čovjek, pomisli zašto se ne bi zaljubila u nekoga u koga se već jednom zaljubila. Ona čini sve što može da ga zavede.

Ali Cha Jung Woo ne želi nikakav dio nje. Ono što on želi je osveta za način na koji se prema njemu ponašala prošli put. To bi moglo značiti da će se pretvarati da se zaljubio u nju i da će je planirati ostaviti. Hoće li uspjeti provesti svoj plan ili će pobijediti osjećaji koji je ovaj par nekada imao jedno prema drugome? A kako se L uklapa u ovu sliku?

Samo pisci znaju sigurno. Ali jedno je sigurno.

Iako je prošlo neko vrijeme od njihova razvoda, ova dva lika moraju još puno odrasti prije nego što budu imali vezu za odrasle. Oni također imaju mnogo teških osjećaja koje treba proći.

Lee Min Jung posljednji je put viđen u filmu 'All About My Romance', koji nije dobio najbolje ocjene.

Godine 2013. Joo Sang Wook je glumio liječnika u popularnoj drami 'Dobar doktor', a pojavio se i u drami 'Ten 2'.

Režirat će redatelj Do Dung Sun koji je režirao 'Kraljicu kućanica' i 'I ja, cvijet'.

Choi Soo Young i Lee Ha Na će napisati scenarij. Emitira se 26. veljače, nakon 'Miss Korea'.