Iza kulisa: Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji i Oh Jung Se poziraju za obiteljsku sliku(Foto: tvN)

'It's Okay To Not Be Okay' zarobio je srca mnogih ne samo u Koreji nego i u drugim dijelovima svijeta. Također je bio dio Netflixovih 10 najpopularnijih emisija u nekoliko zemalja.Ne samo da serija govori o mentalnim bolestima, već govori i o tome kako se jedna osoba može promijeniti zbog ljubavi koju prima i daje. Također uči ljude da, kako biste usrećili druge, prvo morate pronaći tu sreću u sebi. Ona vrsta radosti koja se ne postiže materijalnim stvarima. To je prava sreća.

Tijekom iza kulisa nedavne obiteljske fotografije na kojoj su bile tri glavne glavne uloge - Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji i Oh Jung Se - mnogi su bili začuđeni kako su njih trojica dobro izgledali.

Kim Soo Hyun je svojom izvrsnom tjelesnom građom izgledala poput modela. Nije ni čudo da je mogao povući bilo koji izgled čak i ležerno, kao njegovatelj, a posebno formalni izvršni izgled.Osim toga, čini se da je Seo Yi Ji stručnjak kada je riječ o fotografiranju. Čini se da je rođena za kameru. Konačno, poze Oh Jung Sea bile su spektakularne; predstavljao je sve s poremećajem iz autističnog spektra.

Samim gledanjem klipa ambijent je bio pun energije. Iako je bilo nekoliko scena u kojima su se njih troje zajebavali jedno s drugim, posebno izvan kamere, ipak su uspjeli napraviti savršenu scenu koja je svima dirnula srca.

Svaka čast ekipi koja stoji iza kamere koja je ovu seriju učinila tako sjajnom. Kim Soo Hyun je oživio lik Gang Taea, a njegova stručnost zanata očitovala se u svakoj sceni. Isto tako, gluma Seo Ye Ji u ovoj seriji uistinu je njezina probojna uloga.

Znajući da su oboje potpisani pod oznakom Gold Medalist, privatna multinacionalna zabavna grupa i agencija za talente, tko zna u kojim će još projektima njih dvoje zajedno glumiti.

Vraćajući se na isječak, Kim Soo Hyun je vrlo specifičan sa svojim uglovima i nastavlja ih provjeravati. Kakav profesionalni glumac! On stvarno želi da svaka scena bude savršena!

Bliskost između trojice glumaca također ne može ostati neprimijećena. Kamera je čak i uhvatila da su se dok je radio scenu, Seo Ye Ji i Oh Jung Se tiho smijali iz blizine.

Iza kulisa: Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji i Oh Jung Se poziraju za obiteljsku sliku(Foto: instagram)
Iza kulisa: Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji i Oh Jung Se poziraju za obiteljsku sliku

U jednoj određenoj sceni, Seo Ye Ji se može vidjeti kako viče dok je vježbala u knjižnici, a Kim Soo Hyun koja je bila iza kamere dala je znak da je ušuti, što ju je zbunilo. Glumica se zapitala je li pogriješila, a onda je Kim rekla: 'Zato što smo u knjižnici.' Kako smiješno!

Iza kulisa: Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji i Oh Jung Se poziraju za obiteljsku sliku(Foto: instagram)
Iza kulisa: Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji i Oh Jung Se poziraju za obiteljsku sliku

U sljedećoj sceni, gdje braća zajedno gledaju crtani film, njih dvojica su improvizirali svoje replike praveći svoje scenarije.

Iza kulisa: Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji i Oh Jung Se poziraju za obiteljsku sliku(Foto: instagram)
Iza kulisa: Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji i Oh Jung Se poziraju za obiteljsku sliku

Posljednja scena bila je u radnoj sobi ljetnikovca. Čak i dok njih dvoje uvježbavaju svoje scene, jednostavno ne možete poreći njihovu kemiju. Čak su i završili klip sa simpatičnim završetkom.

S obzirom da je ovo prva velika uloga Kim Soo Hyuna od njegovog otpuštanja, što će ova CF zvijezda donijeti na tablicu nakon ove dramske serije? Nadamo se da ćemo vidjeti još Kim So Hyun. Mnogi su također tužni znajući da je dramska serija stigla do završnih epizoda.

U nastavku pogledajte cijeli isječak iza kulisa: