JTBC-jeva subotnja i nedjeljna drama 'Izgubljeni' emitirala je svoju 12. epizodu 10. listopada, koja je ilustrirala promjenu u odnosu Jeon Do Yeona i Ryu Jun Yeola.

Njih dvoje su bili privučeni i ushićeni dok su provodili vrijeme zajedno, unatoč osobnim dilemama.

'Izgubljeni' epizoda 12: Boo Jung i Kang Jae goli su svoje duše jedno s drugim

U posljednjoj epizodi, Boo Jung (Jeon Do Yeon) pokušava dotaknuti lice Kang Jaea (Ryu Jun Yeol), ali se okreće.Kang Jae, koji je bio vrlo pažljiv od početka njihovog prijateljstva, hoda po ljusci jajeta i pita: 'Što te čini tako tužnim?'

Na što Boo Jung tužno odgovara: 'Svi oko mene su se loše ponašali prema meni. Uvijek je tako.'

(Foto: JTBC)

Zatim je tješi i zagrli Boo Jung, obećavajući joj da je nikada neće napustiti. Kang Jae posegne za njom i zagleda joj se pravo u oči.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Jeon Do Yeon osjeća mjehur bijesa u njoj na potpisivanju knjige Park Ji Younga u filmu 'Lost'

Njegove duboke crne oči govore o želji njegovog srca: 'Mogu biti tvoj prijatelj, tvoj ljubavnik, tvoja obitelj.'

Unatoč tome što osjeća isto, Boo Jung i dalje misli da to nije bilo u redu. Kad se Kang Jae nagnuo da je strastveno poljubi, njezino srce nije moglo ostati mirno. Ona je želi, ali joj nije u redu.

Boo Jung ostavlja Kang Jaea iza sebe

Na kraju epizode, Boo Jung i Kang Jae zajedno su se vozili u autu. Kang Jae mirno spava na Boo Jungovim ramenima, miran i miran.

(Foto: JTBC)

Međutim, priznanje Kang Jae nije dalo njezinu srcu i umu da miruju. Sigurna je da osjeća mnogo intenzivniju privlačnost prema drugome, ali nešto je koči da se oslobodi.

OVO MOŽDA VAM SE SVIĐA:'Hometown Cha-Cha-Cha' Shin Min Ah i Kim Seon Hoa nalazi se na 8. mjestu na globalnoj ljestvici nakon 'Squid Game'

Unatoč nagovoru i poštenju Kang Jaea, Boo Jung odlazi i žuri kući u Seul nakon što je primila poruku svog muža: 'Idemo zajedno na more.'

'Izgubljene' niske ocjene svih vremena

Unatoč senzualnim redateljskim vještinama, sjajnoj priči i izvanrednim glumačkim izvedbama, JTBC-jeva melodrama 'Izgubljeni' kontinuirano bilježi pad u gledanosti drame.

Melodrama je zabilježila najveći postotak gledanosti od 4,1% u cijeloj zemlji tijekom premijere 4. rujna. Međutim, drama je naglo pala i svojom drugom epizodom postigla 3,7% gledanost u cijeloj zemlji.

Od tada je 'Izgubljeni' neprestano dobivao niske ocjene, varirajući od 1 do 3% gledanosti svake epizode.

MOŽDA TE VAS ZANIMA: 'Hometown Cha-cha-cha' Epizoda 14: Je li to stvarno kraj za romansu Shin Min Ah i Kim Seon Ho?

U svojoj posljednjoj epizodi, drama je zabilježila 1,0% gledanost u cijeloj zemlji. Sada kada je drama završila sa posljednje četiri epizode, produkcijski tim 'Lost' se nada da će ugledati svjetlo i porast njihove tjedne gledanosti drame.