Djevojka Jasona Stathama, Rosie Huntington-Whiteley, objavila je na Instagramu svoju prvu pravu ljubav, a to nije bila fotografija njezinog ljepotice iz serije The Expandables. Slika je zapravo bila tatina koju je objavila kako bi čestitala Dan očeva.

27-godišnji britanski supermodel na Instagramu je pozdravio oca Charlesa Huntingtona-Whiteleya dok je objavila fotografiju unatrag, Dnevna pošta izvijestio.

'Sretan Dan očeva mojoj prvoj pravoj ljubavi, mom divnom tati. Hvala vam što ste uvijek vjerovali u mene i vodili me kroz život', napisala je Rosie Huntington-Whiteley svoju objavu na Instagramu.Dodala je: 'Sve što radim je da te učinim ponosnim.'

Fotografija djevojke Jasona Stathama Rosie Huntington-Whiteley na Instagramu prikazuje manekenku iz njezina djetinjstva gdje se naslonila na očeve ruke.

Na fotografiji se vidi kako se hihoće s plavim očima pored svog mlađeg brata u žutom kombinezonu i košulji dugih rukava.

Charles Huntington-Whiteley u međuvremenu sija u kameru dok je grlio svoje dvoje djece.

Prema Dnevna pošta, fotografija je pokazala da je Rosie Huntington-Whiteley i u djetinjstvu bila zvijezda. Njezin zaštitni znak plavokosih pramenova usavršio je njezino anđeosko lice i napucane ružičaste usne.

U intervjuu s Stilist , supermodel Rosie Huntington-Whiteley izjavila je kako vrijedno radi na glumi i modeliranju ne samo za sebe nego i za ljude koje voli.

»Razmazim ih. Volim ih na komadiće. Mislim da je dio tako napornog rada da razmazite svoje najmilije', rekla je.

Djevojka Jasona Stathama također je dodala da budući da još nema djece, ono na što se sada fokusira na majku i oca.

Objasnila je da, dok su bili mladi, njezini roditelji 'nikad nisu morali toliko putovati' dok su odgajali svoju djecu.

'Sad volim što ih mogu poslati na odmor i pobrinuti se da moj brat i sestra imaju sve što im treba', rekao je vrijedni supermodel.

Glumica 'Transformers: Dark of the Moon' sada radi na svom novom filmu 'Mad Max: Fury Road' koji bi trebao biti objavljen 2015. godine.

Kad se ne bavi snimanjem, četverogodišnja djevojka Jasona Stathama žonglira svojim manekenstvom i fotografiranjem za časopise.