Obožavatelji s orlovskim očima uhvatili su poseban trenutak koji su neki možda propustili tijekom vjenčanja Hyun Bina i Son Ye Jina. Ovo opažanje uključuje njezinu najbolju prijateljicu Gong Hyo Jin.

Cijeli fandom K-drame proslavio je dugo očekivanu ceremoniju nazvanu 'vjenčanje stoljeća'. No, nisu zaboravili novu vezu zvijezde 'Kad kamelija procvjeta' s pjevačem Kevinom Ohom.

Je li Son Ye Jin nagovijestio vezu Gong Hyo Jin tijekom BinJin vjenčanja?

Tijekom vjenčanja BinJin, obožavatelji vjeruju da je Son Ye Jin dala naznake o vezi svoje najbolje prijateljice.Podsjetimo, od svih slobodnih dama, Gong Hyo Jin je bila ta koja je uhvatila vjenčani buket.

Bacanje buketa simbolizira sreću. Kaže se da će onaj tko ga uhvati, imati i sreću i bit će sljedeći koji će prošetati niz prolaz.

Zanimljivo je da su obožavatelji primijetili značajan detalj tijekom bacanja buketa. Neki su vjerovali da je Son Ye Jin namjerno dao cvijeće Gong Hyo Jin. Ova gesta dala je naslutiti njezinu novu romansu.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Detalji vjenčanja BinJin: Otac Son Ye Jin emotivno pozdravlja Hyun Bina u njihovoj obitelji

U viralnom videu vjenčanja objavljenom na Cvrkut , isječak je pokazao da je zvijezda 'Crash Landing on You' vjenčani buket uperila u svoju najbolju prijateljicu. To je signaliziralo da je dobro znala za Gong Hyo Jin odnos s korejsko-američkom pjevačicom.

Osim toga, korisnici interneta misle da zvijezda Hallyu prenosi sreću nagrađivanoj glumici dok kreće na novo putovanje.

Potvrđeno! Gong Hyo Jin izlazi s pjevačem Kevinom Ohom

Kevin Oh(Foto: Kevin Oh Instagram)

1. travnja god. Sportski Chosun otkrio bombaške vijesti da Gong Hyo Jin izlazi s 31-godišnjom pjevačicom i tekstopiscem. Ona će se udati za njega ove 2022.

Štoviše, lokalni magazin također je istaknuo da je to i razlog zašto je uhvatila buket.

Korejski Amerikanac je navodno zaprosio glumicu. Ona je deset godina starija od nje i trenutno se priprema za nadolazeće vjenčanje.

Štoviše, izdanje također navodi da je obitelj Kevina Oha u Sjedinjenim Državama pozdravila Gong Hyo Jin kao svog novog člana obitelji.

Nakon iznenađujućih vijesti o vezi Gong Hyo Jin, njezina agencija, Management SOOP, pozabavila se glasinama. Potvrdili su romansu para.

U službenom priopćenju, predstavnik talent labela rekao je: 'Istina je da je u vezi s Kevinom Ohom.'

Međutim, za glasine o braku, agencija Gong Hyo Jin je pojasnila da je 'teško' potvrditi glumičine planove, ali je obećala da će' podijeliti još jednu objavu ako bude dobrih vijesti u budućnosti.'

Kevin Oh prvi put govori o romansi s Gong Hyo Jin

Kevin Oh(Foto: Kevin Oh Instagram)

Ova 31-godišnjakinja bivša je pobjednica reality natjecateljskog showa 'Superstar K7' 2015. i natjecateljica JTBC showa 'Superband'.

Osim u emisijama kojima se pridružio, poznat je i po posuđivanju svog glasa u popularnim K-dramama kao što su 'Crazy', 'Higher' i soundtrackom iz Netflixove serije 'D.P.'

Osim toga, otpjevao je i 'Be My Light' iz Yoo Ah Inove 'Chicago Typewriter'.

Na vrhuncu vijesti o izlasku Gong Hyo Jin, Kevin Oh je govorio o svojoj romansi s nagrađivanom glumicom. Opisao ju je kao 'divnu osobu'.

Štoviše, istaknuo je i da bi se vijest 'nekome mogla činiti iznenadnom', ali je zamolio za podršku svih na novom putu.

Zaključujući svoju izjavu, izrazio je zahvalnost na 'povjerenju' i davanju snage te obećao da će obožavateljima uskoro podariti 'dobru glazbu'.

ČITAJ VIŠE: Gong Hyo Jin će se navodno ponovno udružiti sa scenaristom 'Ljubomore utjelovljene' Seo Sook Hyangom kako bi radio na 40 milijardi vona kdrami 'Pitaj zvijezde'

KDramastars posjeduje ovaj članak
Napisao Gena Wills