Glumac Park Hyung Sik izjavio je da su njegovi osjećaji prema njegovoj glavnoj dami Park Bo Young u drami 'Strong Woman Do Bong Soon' istiniti. Glumici je rekao da joj se zaista divi.

Za Park Hyung Sika, glumica je bila jako simpatična i da je uistinu bila utjelovljenje Do Bong Soona, lika Park Bo Younga u seriji iz 2017. godine. Dodao je kako je glumičin lik glavnom muškarcu olakšao ljubav prema njoj.

' Park Bo Young-noona, stvarno sam te volio. Bio si tako drag. Bio si zaista Bong Soon. Budući da si bio savršen Bong Soon, bilo je tako prirodno da te volim. Htio sam te voljeti više, ali sam tužan što je gotovo ', rekao je Park Hyung Sik u intervjuu 2017.Par na ekranu privukao je veliku pozornost i nakon što je 'Strong Woman Do Bong Soon' davno završen. A zbog njihove neodoljive kemije na TV-u, pokrenule su se glasine o spojevima, a hrpa pošiljatelja i dalje želi da izađu u stvarnom životu.

Nadalje, Park Hyung Sik je priznao da je razvio romantične osjećaje prema svojoj glavnoj dami dok je snimao dramu. Dodao je da je ona postala njegov odlučujući faktor u ulozi Ahn Min Hyuka. Glumca su potom pitali zašto je odabrao ovaj projekt, a on je priznao da je to zbog šarmantne osobnosti lika i Do Bong Soona.

' Osjećao sam da bi bilo glupo od mene reći ne ovakvom projektu. A onda sam saznao da će moja suigračica biti glumica Park Bo Young, i tada sam odlučio da apsolutno moram raditi ovaj projekt. Svi oko mene bili su jako ljubomorni. '

Park Hyung Sik je također ispričao da je tada, kada je saznao da će voditi seriju s Park Bo Youngom, učvrstio svoju odluku i rekao da definitivno mora napraviti ovaj projekt. Objasnio je da mu se svidjela uloga koju je tumačio u 'Strong Woman Do Bong Soon' jer vjeruje da su emocije koje je pokazao učinile njegovu izvedbu najboljom do sada.

Njegov lik Ahn Min Hyuka zaljubio se na prvi pogled u Do Bonga Soona, ali njegova ispovijest dovoljno je govorila o njegovim iskrenim osjećajima prema svojoj kolegici. To samo znači da on ne samo da je dao život svom liku već je svoje unutarnje divljenje usmjerio prema Parku Bo Youngu. Tako su njihove scene ljubljenja ispale prirodno i lijepo jer su bile posute izvornošću.

U međuvremenu, Park Bo Young je također otkrila da se iskreno mogla lako zaljubiti u Park Hyung Sika zbog načina na koji ju je gledao. Glumica je podijelila da ima sladak pogled koji iKad bi je upravo tako zurio u nju, lako bi je mogao skinuti s nogu. Međutim, glumica je rekla da je glumac na isti način gledao osoblje i redatelja drame na isti način kao i njoj.

Tri godine kasnije, obožavatelji serije još uvijek s nestrpljenjem očekuju da će bajkoviti par završiti zajedno. Posljednja drama Parka Bo Younga bila je 'Abys' 2019., dok su posljednji projekti Park Hyung Sika bili korejska adaptacija pravne serije 'Suits' i pravnog filma 'Juror 8' prije nego što se prijavio u lipnju iste godine.