Osim zastrašujuće prijetnje virusom koji je stvorio 'Hambije' u 'Svi smo mi mrtvi', megahit serija svojim romantičnim elementima također brine o mladim odraslim osobama punim ljubavi!

Jeste li znali da su glavne zvijezde Yoon Chan Young i Park Ji Hu doživjele svoj prvi pravi poljubac u drami? Nastavite čitati kako biste saznali više!

Yoon Chan Young otkriva da je doživio prvi poljubac u filmu 'Svi smo mrtvi'

Glumačka ekipa svjetske fenomenalne serije 'All of Us Are Dead', uključujući Yoon Chan Younga i Park Ji Hua, pojavila se kao gosti u epizodi JTBC-jevog vrlo omiljenog estrade programa 'Knowing Bros' 12. ožujka.Razgovarali su o vlastitim iskustvima tijekom audicije i snimanja drame, o novostečenim prijateljstvima i još mnogo toga. U nekom trenutku, Kang Ho Dong je zamolio Yoon Chan Younga da podijeli svoj najupečatljiviji trenutak u drami.

Yoon Chan Young Knowing Bros(Foto: Službeni Instagram Knowing Brothers)

Yoon Chan Young podijelio je anegdotu sa snimanja scene ljubljenja s kolegom Park Ji Huom. Glumac je otkrio da mu je to bio prvi poljubac u životu.

Glumačka ekipa 'Knowing Bros' u šali je odbila vjerovati glumcu, a Yoon Chan Young, koji je svoju karijeru uspostavio kao dječja zvijezda, uvjerio ih je da je to istina.

Park Ji Hoo Knowing Bros(Foto: Službeni Instagram Knowing Brothers)

Yoon Chan Young je jednom razmišljao o svom prvom poljupcu u jednom od svojih glumačkih projekata, što se konačno dogodilo u drami o zombijima iz 2022.

(Foto: Netflix Korea)
Glumci 'Svi smo mi mrtvi' Yoon Chan Young, scena ljubljenja Park Ji Hua

OVO MOŽDA VAM SE SVIĐA:5 podcijenjenih drama i filmova o punoljetnosti koje možete pogledati jednom u životu

Otkrio je da ne zna puno o ljubljenju pa je kontaktirao kolegu Park Ji Hu, koji je već snimio scenu poljupca u drugom projektu, kako bi zatražio savjet.

Glumac šalje glumačke ekipe 'Svi smo mi mrtvi' i 'Knowing Bros' u napadu smijeha nakon što je ispričao da im se nosovi više puta sudaraju jedan s drugim zbog nedostatka iskustva prije nego što konačno snimi savršeni poljubac.

Štoviše, zombi drama, koja je dobila pozitivne kritike za svoj scenarij i glumačke izvedbe, dostupna je za streaming na Netflixu.

Yoon Chan Young se uključuje u problem marihuane u novom glumačkom projektu

Nadolazeća drama o punoljetnosti 'Juvenile Delinquency' (također poznata kao 'Boys Flight') predstavila je Yoon Chan Younga u njegovoj novoj glavnoj ulozi!

Nova seezn drama prati priču o mladoj djevojci koju vlastiti roditelji koriste kao mazgu protiv droge. Ona neočekivano naleti na dječaka koji se umiješa u zločin protiv droge.

(Foto: seezn)
Yoon Chan Young

Won Ji An glumi Da Jung, djevojku koja se skriva na selu nakon što je isporuka droge pošla po zlu, dok 'Svi smo mi mrtvi' Yoon Chan Young preuzima ulogu strogog studenta modela Gong Yoon Taka.

ČITAJ VIŠE: Yoon Chan Young, Won Ji An, Yoon Hyun Soo, More prikazuju obećavajuću sinergiju u čitanju scenarija Teenage Noir drame 'Boys Flight'

Gong Yoon Tak postaje hranitelj obitelji nakon smrti njegove majke. On je odgovoran stariji brat koji se brine o svom ocu i mladoj braći i sestrama.

Nažalost, njegov naizgled složen život se okreće naglavačke zbog tajanstvene djevojke i marihuane koja raste na polju koje strpljivo njeguje.

(Foto: seezn)
Yoon Chan Young

Gong Yoon Tak iznenada se umiješa u neoprostiv čin velikih razmjera droge marihuane.

U međuvremenu, 'Maloljetnička delinkvencija' će se prvi put emitirati 25. ožujka na seeznu. Pogledajte teaser drame ovdje:


Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisao Elijah Mully.