Ji Chang Wook nastavlja dobivati ​​pozitivne odgovore za svoj portret Park Jae-won, glavnog lika u posljednjoj drami Kakao TV-a 'Lovestruck in the City'.

Napisao Jung Hyun Jung i režirao Park Shin Woo, 'Lovestruck in the City' ističe glumačku vještinu Ji Chang Wooka kao čovjeka nevino zaljubljenog i zatočenog u prošlosti. Njegov portret Park Jae-won u nevjerojatnoj je sinkronizaciji s Lee Eun-ohom, kojeg je oživjela glumica Kim Ji Won.

U brzoj drami koja je ' Zaljubljeni u grad ,' Chang-wookova etiketa Slavna zabava izašao i odabrao tri posebna trenutka zbog kojih njegov portret Jae-wona klikne i odmah se poveže s obožavateljima posvuda:ČITAJ VIŠE: Epizoda 1: Ovo je sažetak nove Netflixove K-drame 'Lovestruck In The City' premijere

Ji Chang-wook(Foto: Glorious Entertainment)

'Što ako se zaljubiš?'

Na plaži Yangyang gdje je sve počelo, Eun-oh je zamolila Jae-won da zaboravi na nju. Nakon što su se ponovno našli u Seulu, Jae-won se suočava s njom: 'Obično sam gruba, ali kad se zaljubim, sklona sam biti meka. Što se dogodi kad se zaljubiš?' Eun-oh je mogla samo zuriti u tišini, pokušavajući sakriti svoje pravo ja.

Način života 'bez posla, bez ljubavi, bez žaljenja'

Čini se da Jae-won sažima svoju životnu filozofiju u jednoj od svojih rečenica. 'Ako nacrtam točku na svijetu, želim izgraditi zgradu koja će dugo trajati, da ne požalim.' Živi svoj život bez žaljenja, izražavajući se istinito i iskreno tijekom afere u Yangyangu, kao i tijekom njihovog raskida i neočekivanog ponovnog susreta u Seulu.

nadalje, Ji Chang Wook daje srceparajuće priznanje svojih osjećaja. 'Loš si, ali ja sam lud da ti se sviđaš' kaže Lee Eun-oh iz Kim Ji Wona. Njegova prirodna i jasna izjava svjedoči o tome kako Chang Wook kanalizira Jae-wona kao pravog, povezanog lika zaljubljenog u grad, kao što naslov predstavlja.

'Volim kad ti je udobno'

Unatoč tome što se osjeća prevarenim i izgubljenim, Jae-won je džentlmen do kraja, osvaja srca i podršku obožavatelja serije. Čak i nakon što je saznao istinu o Eun-oh, rekao joj je da prvo pronađe sebe prije nego pronađe ljubav. To pokazuje kako čak i na kraju krajeva, on poštuje Eun-oh kao osobu i daje prioritet njenoj dobrobiti.

'Lovestruck in the City' bliži se kraju, a već je izašlo petnaest od planiranih sedamnaest epizoda - putem Kakao TV-a za južnokorejske obožavatelje i na stranici za streaming Netflix.