Dobre vijesti, VOJSKE. BTS Jin će Kdrami posuditi svoje srebrne vokale Jirisan OST!Potvrđeno je da će Kim Seok Jin iz BTS-a pjevati tematsku pjesmu nadolazeće pustolovno-misteriozne serije, koja jetakođer poznat kao Alpinista.

1. listopada Acetory, producentska kuća i OST producent tvN-a Jirisan , podijelio je dobru vijest s javnošću rekavši: 'Jirisan OST koji pjeva BTS Jin bit će dostupan usred drame i to je jedna od glavnih tematskih pjesama Jirisana. Zasebno ćemo objaviti datum izlaska OST-ova.'

BTS Jin(Foto: BTS Official Instagram)
BTS Jin

BTS Jin je četvrti umjetnik za koji je otkriveno da pjeva Jirisan OST.U kolovozu su razni mediji potvrdili da su prvi izvođači koji su otpjevali službeni soundtrack drame bili Taeyeon, Gaho i Kim Jung Hwan iz SNSD-a.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI:Nadolazeća serija Jun Ji Hyuna 'Mount Jiri' predstavlja SNSD-ove Taeyeona, Gahoa i druge koji će pjevati OST-ove

Snažan popis oduševljava obožavatelje Kdrame i Kpopa jer će svjedočiti seriji obogaćenoj zvijezdama u kojoj se očekuje da će surađivati ​​neke od najsjajnijih zvijezda u zabavi, od glumaca do pjevača.

SNSD Taeyeon(Foto: SNSD Taeyeonov Instagram)

Ovo nije prvi put da je BTS Jin posudio svoj veličanstveni glas za OST dramu.

U 2017. godini, Dinamit pjevač je surađivao sa svojim sučlanom i glumcem Kim Tae Hyungom kako bi otpjevao Hwarang OST Čak i ako umrem, to si ti .

TAKOĐER VAM SE MOŽDA SVUDJETI: Pogledajte: Jun Ji Hyun i Ju Ji Hoon pretvaraju se u avanturističke rendžere u prvom teaseru 'Cliffhanger's

Jirisan S Ju Ji Hoonom i Jun Ji Hyunom u glavnim ulogama bit će premijera 23. listopada

(Foto: tvN's Official Twitter)

U međuvremenu, Jirisan jedna je od najiščekivanijih serija u drugoj polovici 2021. godine. Kraljevstvo spisateljica Kim Eun Hee i Zao redatelj Lee Eung Bok udružio se na projektu.

Osim briljantnih kreativaca koji stoje iza serije, čine je i najveći i cijenjeni korejski glumci Ju Ji Hoon i Jun Ji Hyun.

TAKOĐER PROČITAJTE:Nove fotografije 'Jirisan' prikazuju Park Rangera Jun Ji Hyuna kojeg je uhvatila jaka kiša u pokušaju spašavanja žrtava

Jirisan(Foto: tvN službeni Instagram)

Jirisan premijera je zakazana za 23. listopada u 21 sat (KST) i može se streamati na iQiYi i tvN.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju je podijelio službeni račun tvN drama (@tvn_drama)

tvN je objavio još teasera drame i poslužio kao predjelo gledateljima. U teaserima likova, Jun Ji Hyun i Ju Ji Hoon pokazali su svoje žestoke i avanturističke ličnosti kao rendžeri na planini Jiri.

Jirisan(Foto: tvN službeni Instagram)

Što vas najviše veseli tvN drama sa zvijezdama Jirisan ? Podijelite ga s nama u komentarima!

Za više vijesti i ažuriranja o K-dramama, K-filmovima i slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisao Shai Collins.