U siječnju ove godine C-JeS Entertainment potvrdio je Gummynu trudnoću. Dodali su kako je bračni par - Gummy i glumac Jo Jung Suk - oduševljen ovom viješću.

Zbog ove nadolazeće prekretnice u njihovom bračnom životu, pjevačica i njezina agencija odlučile su za sada minimalizirati njezine aktivnosti kako bi se usredotočile na trudnoću. Sada je Jo Jung Suk uzbuđeno otkrio da će ovog ljeta postati tata!

Glumac je dao novosti svojim obožavateljima u emisiji Cultwo Show 1. svibnja o trudnoći svoje supruge Gummy koja je u tijeku. DJ Kim Tae Kyun zahvalio se na iznenadnom pozivu, rekavši: »Mora da si ovih dana zauzet time što si liječnik. Očekivano, pravi član obitelji Cultwo.' Mislio je na trenutnu dramu Jo Jung Suka 'Hospital Playlist'.Kad su glumca upitali što želi kad završi njegova drama, Jo Jung Suk je odgovorio da želi odmoriti. Dodao je da će ubrzo postati pravi otac nakon što je bio tata samo u TV emisijama.

Glumac Jo Jung Suk i pjevač Gummy upoznali su se kroz poznanstvo još 2013. godine. U javnost su izašli 2015. i hodali pet godina prije nego što su se vjenčali u listopadu 2018.

Čestitamo Jo Jung Suku i Gummyju!

Jo Jung Suk rođen je 26. prosinca 1980. Glumac je karijeru započeo u kazalištima prije nego što se upustio u filmove i TV serije. Glumio je u mnogim kazališnim mjuziklima i predstavama, a to su 'Proljetno buđenje', 'Hedwig and the Angry Inch' i scenska adaptacija 'The Harmonium in My Memory'.

Godine 2012. Jo Jung Suk je debitirao na filmu kao komični sporedni glumac u kino blagajnama 'Arhitektura 101', koji je postao njegov probojni projekt. Nadalje je pokazao svoju svestranost u više televizijskih serija poput 'The King 2 Hearts' (2012.), 'You're the Best, Lee Soon-shin' (2013.), 'Oh My Ghost' (2015.) i 'Don't Usudite se sanjati' (2016.). Glumac je također glumio u filmovima, uključujući 'The Face Reader' (2013), 'Ljubavi moja, moja nevjesta' (2014), 'My Annoying Brother' (2016) i 'Exit' (2019).

Park Ji-yeon, ili poznatije kao njezino umjetničko ime Gummy, rođena je 8. travnja 1981. Pjevačica je debitirala 2003. s albumom 'Like Them'. Njezina naslovna pjesma 'Memory Loss' bila je njezin veliki prodor, koji joj je donio uspjeh i priznanje koje ju je dovelo do toga da kući odnese Bonsang na 19. dodjeli nagrada Golden Disk.

Pjevačica je zadobila vokalne čvorove između prvog i drugog albuma.

Zatim, 12. ožujka 2008. Gummy je objavila svoj četvrti album pod nazivom 'Comfort'. Glavni singl 'I'm Sorry' uključuje T.O.P iz Big Banga. Pjesma je dosegla vrhunac i dominirala na pet mjesta na raznim digitalnim ljestvicama nakon samo tjedan dana objavljivanja.