Naslovnica WWE 2K15 videoigre je danas predstavljena, a na njoj se nalazi WWE prvak John Cena.

Očigledno, tagline Johna Cene 'You can't see me' trenutno neće biti prikladan jer će se njegovo lice posvuda vidjeti kada nove igre budu hitovi u listopadu.

Obožavatelji WWE-a nekako nisu zadovoljni novom naslovnicom jer je John Cena nebrojeno puta prije korišten za promociju WWE-a.

Kao što je Attack of the Fanboy pitao:

'WWE i 2K Sports odlučili su da će John Cena biti na naslovnici WWE 2K15 ove godine. Sviđa li vam se naslovnica ili biste umjesto nje odabrali nekog drugog? Ovo neće dobro proći kod obožavatelja. John Cena je već nebrojeno puta bio na naslovnici za video igre i sve ostalo. Nije li vrijeme da izaberu nekog drugog za lice WWE-a?'

Osim WWE 2K15 s Johnom Cenom na naslovnici, nova video igra također će imati novi logo tvrtke. Logo se navodno koristi na vrijeme za SummerSlam u kolovozu. Obožavatelji misle da je vrijeme za promjenu logotipa budući da tvrtka koristi isti logo od 2002. godine.

Međutim, najzanimljivija glasina koja se širila internetom je izdavanje 'tajne' naslovnice posebnog izdanja za WWE 2K15. Naslovnica posebnog izdanja može se pohvaliti s WWE hall of famerima Bretom Hartom, 'Ston Cold' Steveom Austinom, Hulkom Hoganom i preminulim Eddiejem Guerrerom.

O naslovnici spomenutog posebnog izdanja još nije bilo službene riječi. Ali ako se pokažu točnima, omot videoigre bit će strašan kolekcionarski predmet za obožavatelje WWE-a diljem svijeta.

Ovo je druga godina da su se WWE i 2K Sports udružili za videoigru. Prvi put su radili na WWE 2K14 prošle godine nakon što je THQ odustao 2013.

WWE 2K15 će biti objavljen 28. listopada za PS3, PS4, Xbox One i Xbox 360.

Sviđa li vam se nova naslovnica WWE 2K15? Što mislite o naslovnici posebnog izdanja? Isključite zvuk u nastavku!