KBS2 TV objavila je 16. listopada 2020. da je angažirala Jung Ji So, Lee Junyoung, Park Jiyeon i Kang Chan Hee u drami 'Imitacija' koja će se emitirati u prvoj polovici sljedeće godine.

Temeljeno na istoimenom webtoonu Kakao Page, ovo djelo sadrži različite priče o idolima, njihovim snovima i težnjama, kao i njihovoj borbi i slomovima srca. Redatelj Han Hyeon-hee iz serije 'Novi admiral Goo Hae-ryeong' MBC TV-a režira dramu.

Jung Ji-so glumi Macha na čajanki, Lee Jun-young glumi moć Sharksa, Park Ji-Yeon glumi Larimu, a Kang Chan-hee glumi Eun-joa, bivšeg idola Sharksa. Produkcijska ekipa je rekla, 'Dramatičan i iskren svijet idola nacrtan je na razne načine. U dobi od milijun zvijezda idola, bit će to posveta korejskim idolima koji podržavaju sve zvijezde koji sanjaju da budu stvarni.'jedan(Foto: Naver)

Hyun Seung-min, profesionalno poznata kao Jung Ji-so, južnokorejska je glumica. Hyun je debitirala kao dječja glumica u televizijskoj drami May Queen iz 2012. U svijetu je najpoznatija po ulozi Park Da-Hye u Parazitu, koja je osvojila Zlatnu palmu na Filmskom festivalu u Cannesu i Oscara za najbolji film.

Lee Jun-young (rođen 22. siječnja 1997.), također poznat kao Jun, južnokorejski je pjevač, reper i glumac. U lipnju 2014. debitirao je kao novi član U-KISS-a. U listopadu 2017. godine uključio se u program preživljavanja The Unit, koji je završio i postao član projektne grupe UNB.

Osim aktivnosti svoje grupe, sudjelovao je u raznim televizijskim dramama, a posebno u Društvenom klubu Osvetnika (2017.), čime je obilježio proboj u karijeri, te Zbogom zbogom (2018.), Class of Lies (2019.) i Good Casting (2020.).

Drama već sada privlači značajnu pozornost. Pratite nas za više ažuriranja o 'Imitaciji'.