Park Shin Hye pokazuje svoju svestranost u najnovijim dodacima VIKI-jeva jesen/zima 2015 crta. Glumica, koja je nedavno najavila povratak na Sveučilište Chung-Ang, gdje će završiti diplomu kazališta i filma.

U svojoj VIKI kampanji, 'Pinocchio' zvijezda kombinira uredski casual stil s širokim kariranim hlačama i trendi blejzerima koji bi bili prikladni za druženje na dočeku na fakultetu ili aktivnostima sestrinstva.Lee Min Ho prihvatio je ležernu eleganciju u TNGT modi od glave do pete.

Glasnogovornik trendovske poslovne casual etikete stiliziran je u tri komada iz TNGT-a tijekom njegovog nedavnog sastanka s obožavateljima. Kombinirao je boucle pulover s kapri i tenisicama, stvorivši izgled koji bi lako mogao prijeći iz učionice u aktivnosti poslije škole.

TNGT je istaknuo kombinaciju na svom Facebook , pružajući pregled njegovog stila za publiku koja je željela prigrliti ovaj jedinstveni izgled.

Lee Jong Suk poprima izgled koji je okarakterizirao kao neustrašivu reportažu Choi Dal Po u filmu 'Pinocchio', u prikladnom izgledu F/W MVIO . Moderan ruksak kombinira s MVIO odijelom, maštovito poprimajući imidž apsolventa ili profesora.

Kim So Hyun prihvaća zrelu jesensku modu u svojoj posljednjoj slikovnici za Hazzys pribor. Ona daje mladenački duh torbicama i kopčama inspiriranim Britancima dok je partner za podršku njezinoj kolegici iz serije 'Who Are You: School 2015', Yooku Sungjaeu.

Njihov par na ekranu divan je par u reklamama i lako se pojavljuju kao najmoderniji studenti na kampusu.

-------

O spisateljici: Adrienne Stanley je urednica za Kiltandkeeley. Ona je također suradnica za KpopStarz, MTV Iggy, Viki i KCON blog CJ Entertainmenta. Njezine strasti uključuju ljubav prema K-popu i azijskoj drami. Kad ne piše, visi na Twitteru (@retrogirladdy).