Coca Cola Korea je 23. travnja objavila dugo očekivanu reklamu za Sprite s glumicom Kang Sorom i Bobbyjem iz nadolazeće muške grupe iKON. Reklama evocira mladenačku energiju američke televizijske emisije iz 90-ih 'Baywatch'. Bobby započinje reklamu fantastičnom scenom. Žedan je i pijenje Spritea natjeralo ga je da dočara slike Kang Sore s gomilom međunarodnih ljepotica. Možda je malo nategnuto, ali obje su zvijezde zabavne za oči gledatelja.

Publika također dobiva slike da Sprite može biti osvježavajući poput prskanja u vodi.Zanimljiva točka unutar reklame je naglasak na Spriteu kao napitku za zabavu. Na mnogo načina, oglas podsjeća na reklamu za Hite ili drugi korejski alkohol, ali je namijenjen svim uzrastima.

Bobby i Kang Sora u cijeloj reklami demonstriraju kemiju, koja pomaže da se član idolske grupe odvoji od njegovog grubog, hip-hop imidža.

Bobby je član K-pop grupe iKON koja će uskoro debitirati. Natjecao se u 'WIN: Who Is Next?', YG Entertainment showu koji je predstavio boy band, WINNER. Bobby je najpoznatiji kao reper i njegov status prvaka serije Mnet 'Show Me the Money 3'.

Kang Sora je doživio porast popularnosti 2014. godine, zahvaljujući uspjehu serije medicinske špijunaže 'Doctor Stranger' i uredske drame 'Misaeng'. Trenutačno snima nadolazeću dramu o sestrama Hong, 'Warm and Cosy'. Smješten u restoranu na otoku Jeju, Kang Sora portretira ženu koja je otišla od uhodane karijere u odjevnoj industriji da bi radila u malom bistrou. Očekivanje serije nastavlja rasti nakon objavljivanja teaser fotografija koje prikazuju glumicu s njezinim kolegom, Yoo Yeon Sook. 'Toplo i ugodno' premijerno će se prikazati na MBC-u 13. svibnja, zamijenivši 'Ljutu mamu'.