Korejski srceloptici Lee Jong Suk, Kim Seon Ho, Kang Ha Neul i Jung Hae In uskoro će upoznati gledatelje sa svojim uzbudljivim projektima. Obožavatelji će, doista, imati prekrasne mjesece pijanstva dok se ovi ljubavni majstori vraćaju u udarno vrijeme i na velikom platnu!

Lee Jong Suk

Nakon što je otpušten iz vojske, projekti su odmah pokucali na vrata Lee Jong Suka.

Prvo, on bi trebao glumiti u pravnoj drami 'Big Mouse', zajedno sa SNSD-ovcem i glumicom 'Hush' YoonA.Lee Jong Suk(Foto: A-Man Project Instagram) Lee Jong Suk

TAKOĐER VAM SE MOŽDA SVUDJETI: 'Decibel' s Lee Jong Sukom, Kim Rae i Cha Eun Woo u glavnim ulogama snimili su prve fotografije + film dobiva eksplozivna ulaganja u filmsku industriju

Također ima nadolazeći film 'Decibel', zajedno sa zvijezdama Kim Rae Won, Cha Eun Woo, Jung Sang Hoon, Park Byung Eun, Lee Sang Hee i Jo Dal Hwan.

Gledatelji bi trebali pogledati film jer će za Lee Jong Suk igrati ulogu mornaričkog kapetana.

'Decibel' s Lee Jong Sukom, Kim Rae i Cha Eun Woo u glavnim ulogama snimili prve fotografije + film dobiva eksplozivna ulaganja u filmsku industriju(Foto: Herald Pop | Megabox Plus M)
'Decibel'

Kim Seon Ho

Dok se vraćao od kontroverze, Kim Seon Ho spreman je da svojim obožavateljima ponovno zatreperi srca.

Kim Seon Ho(Foto: Kim Seon Ho Instagram)

Potvrđeno je da će 'Good Boy' voditi nadolazeći film 'Sad Tropical'. To će biti njegov filmski debi, zato su njegovi obožavatelji (Seonhohada) uzbuđeni zbog njegovog pojavljivanja na ekranu.

U međuvremenu, Kim Seon Ho je jedini u 'Dog Days' i '2 O'Clock Date' i dalje neodređeni. Ali jedno je sigurno, glumac je spreman za nastavak karijere zahvaljujući ljubavi i podršci svojih vjernih obožavatelja.

Kang Ha Neul

Uvijek talentirani Kang Ha Neul ponovno će impresionirati gledatelje svojom veličanstvenom glumom u nadolazećoj misteriozno-napetoj seriji 'Insider'.

Ovdje će igrati ulogu Kim Yo Hana, pravosudnog šegrta koji se uplete u neočekivani slučaj i odvede ga u zatvor. Publika bi trebala predvidjeti Kang Ha Neulovu glumu u ovoj novoj pravnoj drami.

'Insider' bi trebao biti premijerno prikazan u prvoj polovici 2022.

Kang Ha Neul(Foto: Kang Ha Neul Instagram)

Kang Ha Neul će se također vratiti na srebrni ekran s 'The Pirates 2', uz Han Hyo Jooa, Lee Kwang Sooa, Kwon Sang Wooa, Sehuna iz EXO-a, Chae Soo Bin, Kim Sung Oh, Park Ji Hwana i druge.

Film će se susresti s gledateljima u veljači 2022. godine.

Glumac 'Kad kamelija procvjeta' također je u pregovorima o radu sa Son Ye Jin i dobitnikom Oscara Youn Yuh Jungom u novoj drami 'A Tree Dies Standing'.

Jung Hae In

Nakon uspjeha njegove Netflixove kdrame 'D.P.' gdje je igrao ulogu Ahn Jun Hoa, Jung Hae In će pokazati svoje čari kroz novu JTBC seriju 'Snowdrop'. Obožavatelji već iščekuju ulogu Jung Hae Ina jer će glumiti zajedno s članicom BLACKPINK-a i glumicom 'Arthdal ​​Chronicles' Jisoo.

Jisoo i Jung Hae In iz BLACKPINK zadirkuju gledatelje novim plakatom 'Snowdrop' + JTBC otkriva datum premijere drame(Foto : JTBC Official Instagram) Poster snowdrop

'Snowdrop' će se premijerno prikazati 18. prosinca, a očekuje se da će zauzeti termine od petka do subote. Međunarodni gledatelji mogu streamati dramu putem Disney Plusa i JTBC-a.

Jung Hae In(Foto: Jung Hae In Instagram)

Glumac 'Something in the Rain' također ima nadolazeći film 'Blue Happiness', koji je redateljski debi glumca koji je postao redatelj Lee Je Joona. Premijera je zakazana za 8. prosinca.

Jung Hae In također je pozvan da glumi u drami 'Connect', za koju se priča da će je voditi japanski redatelj Takashi Miike.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: #HAESOO trendovi kao glavne zvijezde 'Snowdrop' snimaju svoje prve zajedničke fotografije za Harper's Bazaar + JTBC objavljuje novi teaser

Koga od ovih majstora romantike Kdrame rado gledate? Podijelite svoj odgovor s nama u komentarima!

Za više vijesti i ažuriranja o K-dramama, K-filmovima i slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Ovo je napisao Shai Collins.