JTBC-jeva napeta serija 'Sizif: mit' objavila je još jedan poster koji prikazuje pravu sliku najnovijeg zlikovca u gradu.

U prethodnim epizodama drame se u ime Sigme skrivala tajanstvena osoba, što je publici postala zanimljiva tema.

sizif-mit(Foto: JTBC-jev Instagram)

Upozorenje za spojler!

Kim Byeong Chul je novi zlikovac Cho Seung Woo i Park Shin Hye uskoro će se susresti

I prije emitiranja serije na jednom od objavljenih plakata već je bilo nepoznato postojanje. Osim Han Tae Sul (Cho Seung Woo) i Gang Seo Hae (Park Shin Hye), iza siluete je bila skrivena tajanstvena osoba. Znatiželja gledatelja se povećala, što ih je natjeralo da još više iščekuju dramu.Kim Byeong Chul(Foto: JTBC-jev Instagram)

U posljednjem isječku 6. epizode konačno je odgovoreno na pitanja mnogih!Bilo je to kada se na ekranu pojavio lik Sigme, koji je pokazao pravo lice negativca.

Kim Byeong Chul čovjek je iza tajanstvenog krivca, a na novim objavljenim posterima glumac se može vidjeti kako projicira intenzivnu sliku koja već jezi publiku. Rečeno je da je to 'Skrivena karta' i 'Posljednji zlikovac' koje je redatelj Jin Hyeok prije spomenuo.

TAKOĐER PROČITAJTE:'Penthouse 2', 'Vincenzo', 'Sizif: mit' i više su najpopularnije drame, prema anketi

Kim Byeong Chul(Foto: JTBC-jev Instagram)

Sada kada će Kim Byeong Chul imati više nastupa, gledatelji su oduševljeni kako će se priča odvijati, s obzirom na to da je novouvedeni član glumačke ekipe poznat po tome što je tako izvanredan glumac. Bio je poznat po svojoj svestranosti, jer je tumačio mnogo likova u svojim prethodnim dramama. Neki od njegovih poznatih projekata su 'Descendants of the Sun', 'Guardian: The Lonely and Great God', 'Mr.Sunshine', 'SKY Castle', 'Doctor Prisoner' i još mnogo toga.

Park Shin Hye Fangirls preko BTS-a

Osim napetosti koju 'Sisyphus:The Myth' donosi publici, bila je i specifična scena koja je privukla pozornost gledatelja, a posebno obožavatelja popularne K-Pop boy grupe BTS. U šestoj epizodi, Park Shin Hye bila je zauzeta tražeći nešto u napuštenim ruševinama i neočekivano je pronašla dragulj: BTS album.

Kako bi scena bila privlačnija za gledatelje, jedna od poznatih pjesama BTS-a, 'Spring Day', svirala je u pozadini dok je lik Park Shin Hye šetao tim područjem. To je scena u kojoj Gang Seo Hae usred pronalaženja nade u misiji koju mora ispuniti. U epizodi je također viđen i koncertni plakat BTS-a, te časopis pun BTS slika.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju je podijelio službeni Instagram JTBC drama (@jtbcdrama)

POVEZANO: BTS će imati poseban nastup u nadolazećoj drami Park Shin Hye 'Sisyphus: The Myth'

Park Shin Hye viđena je kako se druži s slavnom K-Pop dječačkom grupom, a nakon što su vidjeli snimak, obožavatelji, posebno ARMY, ne mogu ne uživati ​​u epizodi. Morali su uživati ​​gledajući svoju omiljenu dramu i glumce. Osim toga, imali su uvid u BTS u jednoj od epizoda drame.

Ovo su bili samo neki od uzbudljivih događaja kojima biste se trebali radovati u nadolazećim epizodama serije 'Sizif: mit'.

Uživate li i vi u ovoj drami? Javite nam se u komentarima!

Za više vijesti i ažuriranja o K-dramama, K-filmovima i slavnim osobama, držite svoje kartice otvorene ovdje na Kiltandkeeleyju.

Kiltandkeeley je vlasnik ovog članka.

Napisao Shai Collins