Nakon završetka hit serije 'Naše voljeno ljeto', glavna glumica Kim Da Mi otvorila je svoja iskustva i nezaboravne uspomene tijekom rada na seriji i još mnogo toga!

Kim Da Mi o ponovnom okupljanju s Choi Woo Sikom u filmu 'Naše voljeno ljeto'

'Naše voljeno ljeto' prati zagonetnu ljubavnu priču bivših parova Woonga (Choi Woo Sik) i Yeon Soo (Kim Da Mi), koji se ponovno susreću godinama kasnije kako bi snimili nastavak dokumentarca koji su snimili u srednjoj školi.

Tijekom cijele drame lik Kim Da Mi se distancirao od svih vrsta veza kako bi se zaštitio. Međutim, ona pokazuje razne svoje strane ispred onih koje jako voli.Kim Da Mi(Foto : SBS)

U drami se Kim Da Mi udružila s Choi Woo Sikom, s kojim je prethodno radila u nagrađivanom filmu 'The Witch: Subversion'. Zbog filma dvoje nevjerojatnih glumaca postaju bliski prijatelji.

Glumica je rekla: 'Jako sam zahvalna za Choi Woo Sik. Da nije bilo njega, ne bismo mogli komotno djelovati.'

'Zbog toga što se toliko dobro poznajemo uvijek smo sjajni u svakoj sceni', objašnjava Kim Da Mi.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI: Glumac iz serije 'Naše voljeno ljeto' Choi Woo Sik odvaja kemiju s Kim Da Mi, prijateljstvo s BTS V, više

Kim Da Mi je također otkrila da nije očekivala da će serija biti toliki hit, rekavši: 'Čitanje scenarija bilo je zabavno, pogotovo zato što sam glumila zajedno s Choi Woo Sikom.'

'Čini se da su redatelj, scenarist i svi u produkcijskom timu mlađi nego što sam mislila, pa smo čavrljali kao prijatelji', dodala je, 'Mislim da je to uspjeh jer smo se zabavljali dok smo se pripremali za to.'

Choi Woong vs. Kim Ji Woong: Kim Da Mi otkriva idealan tip

Budući da se drama vrti oko romantične teme, Kim Da Mi također je podijelila kakva je kad izlazi.

Kim Da Mi(Foto : SBS)

Glumica je izjavila da je izražajan tip jer se ne boji pokazati različite strane sebe za koje ljudi ne znaju: potpunu suprotnost njezinom liku, Kook Yeon Soou.

ČITAJ VIŠE: Kim Sung Cheol, Noh Jung Ui otkrivaju iskrene osjećaje na kraju 'Našeg voljenog ljeta', govore o sličnostima svojih uloga

Na pitanje o svom idealnom tipu među muškim likovima u seriji, Choi Woong (Choi Woo Sik) ili Kim Ji Woong (Kim Sung Cheol), Kim Da Mi je odabrala prvog kao najbližu svom idealnom tipu.

'Woong samo pogleda jednu osobu i odjednom je odlučan dati sve od sebe. Postoji dio njega koji se ne može dobro izraziti, ali kad pogleda Yeon Soo, osjeća se puno bolje', objašnjava glumica.

Kim Da Mi dijeli kakva je u srednjoj školi, svoje snove i još mnogo toga

Kim Da Mi također se osvrnula na svoje srednjoškolske dane i rekla: 'Uvijek sam bila umorna i pospana. Ipak sam učila normalno.'

Kim Da Mi(Foto : SBS)

'Znala sam da želim glumiti još kao dijete, pa sam odlučila jednog dana postati glumica', dodala je.

Kim Da Mi također je podijelila kako je žudjela da ide na dodjele nagrada na kraju godine kada je bila mlađa. 'Kada sam to postigao kroz 'The Witch: Subversion', nisam mogao ni vjerovati! Ne čini se pravim', nastavila je.

Konkretno, glumica je osvojila nagradu redatelja na dodjeli SBS Drama Awards 2021. za 'Naše voljeno ljeto'.