Kim Go Eun hvali se svojom moćnom karizmom dok krasi Harper's Bazaar Korea.30-godišnja glumica pokazala je svoju jedinstvenu orijentalnu ljepotu za travanjsko izdanje publikacije.

Kim Go Eun nosi kanal od glave do pete za Harper's Bazaar Korea

Zvijezda 'Goblina' udružuje se s francuskom luksuznom modnom kućom Chanel, gdje služi kao globalna ambasadorica.

Kim Go Eun zadivljuje noseći komplete iz kolekcije Ready-to-Wear brenda za proljeće/ljeto 2022., koja sadrži inspiraciju iz mode 80-ih.Južnokorejska zvijezda nosi kultnu haljinu od tvida sa zlatnim detaljima, dok je druga fotografija pokazala glumičinu žestoku i koketnu auru u kožnom kombinezonu, a izgled je zaokružila kožnom skitnjom.

Kim Go Eun za Harper(Foto: Kim Go Eun Instagram) Yumi(Foto: Kim Go Eun Instagram)

Glumica Hallyu odabrana je za jednog od Chanelovih globalnih ambasadora 2019. i od tada je zadržala svoju vezu s brendom.

Podsjetimo, Kim Go Eun jednom je otkrila prednosti koje je dio luksuzne modne kuće.

Kako citira a korejski mediji , 'Cheese in the Trap' je tijekom svog gostovanja u tvN-ovom 'Yoo Quiz On The Block' podijelila da ne 'dobiva nikakve popuste', već umjesto toga brend 'razmjenjuje dio plaće u nešto poput bonova.'

ČITAJ VIŠE: 'All of Us Are Dead's' Park Ji Hoo, Kim Go Eun, Park Seo Joon, više Kdrama zvijezda s više projekata ove 2022.

Kim Go Eun je podijelila da joj je Chanel poslala 'darove' na njezin rođendan, dodajući: 'Jednom su mi poslali naušnice, a nedavno sam dobila prsten.'

Na svom Instagramu nedavno je podijelila kolekciju francuske luksuzne modne kuće za jesen zimu 2022. na kojoj se nalazi šarena pista.

Kim Go Eun glumit će u više K-drama ove 2022

Njezino pojavljivanje na naslovnici Harper's Bazaar Korea dolazi uoči njezinih nadolazećih K-drama.

Ona bi trebala biti naslovnica dvije nove serije. Prva je druga sezona za 'Yumi's Cells' nakon koje slijedi K-drama 'Male žene' temeljena na romanu.

Nakon uspješnog izdanja TVING-ove TVING-ove webtoon-bazirane K-drame, Kim Go Eun će ponoviti svoju ulogu Kim Yumi.

Prema NME ,'Yumi's Cells 2' završilo je snimanje u prosincu 2021. i slobodno se može reći da se mreža priprema za dugo očekivani povratak Yumi.

Za drugu sezonu, spisateljica Song Jae Jung nagovještava da će se 'Yumi's Cells 2' vrtjeti oko Yumine romanse s njezinim uredskim kolegom Yoo Bobbyjem, kojeg glumi Jinyoung iz GOT7.

Kim Go Eun, Nam Ji Hyun i Park Ji Hoo(Foto: TVING Official Instagram)

S druge strane, osim druge sezone, 'Yumi's Cells' će se vjerojatno vratiti u svom trećem dijelu nakon što je PD Lee Sang Yeob rekao da će rom-com serija imati ne samo dvije nego tri sezone.

Još jedna nova drama Kim Go Eun koja će se pojaviti na malim ekranima je još jedna očekivana serija, 'Male žene'.

Hallyu glumica pridružit će se Nam Ji Hyunu i zvijezdi serije 'Svi smo mi mrtvi' Park Ji Hoou kao svojoj braći i sestrama koji su uhvaćeni u nesređenoj situaciji s najbogatijom obitelji u zemlji.

(Foto: Kim Go Eun, Nam Ji Hyun i BH Entertainment Official Instagram)

Predviđena za premijeru u drugoj polovici 2022., 'Male žene' vodi redateljica 'Money Flower' i 'Vincenzo' Kim Hee Won, a autor je Jung Seo Kyung, koji je napisao nagrađivani film 'The Handmaiden.

U SLUČAJU DA STE PROPUSTILI:POTVRĐENO! Zvijezda 'Bad and Crazy' Wi Ha Joon pridružuje se Kim Go Eun u filmu 'Male žene'

KDramastars posjeduje ovaj članak
Napisala Geca Wills